Sütik kezelése

Változás a Google Ads-minősítéseiben

Szerző: ,

A következőket érdemes tudni, ha naprekész szeretnél maradni a Google Ads-minősítéseivel kapcsolatban.

A minősítéseket mostantól a Skillshop felületén kell megszerezni és megújítani ahhoz, hogy elfogadják őket a Google Partner-jelvény követelményeinek teljesítéseként. Az Academy for Ads platformon megszerzett, még érvényes minősítéseket lejáratukig elfogadják.

A minősítések Skillshop felületén való megszerzése esetén már nem kell letenni A Google Ads alapjai vizsgát és a keresési, display-, videós vagy Shopping-specializációs vizsgát, csak a termék minősítési folyamatában szereplő minősítő vizsgát kell elvégezni. A követelmények sikeres teljesítése után a Skillshop-profilon keresztül érheted el és oszthatod meg a megszerzett minősítést – derül ki a Google hivatalos közleményéből.

További informácikat és a minősítések megszerzésének módját a Google Skillshopon éred el.

Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.