Sütik kezelése

Változnak a SEO szabályok!

Szerző: ,

Az elmúlt időszakban egyre több frissítésről számolhattunk be: Facebook, Instagram, Periscope. Az újítások száma (szerencsére) végtelen! Most a Google módosításairól szereztünk friss információkat a SEO-val kapcsolatban.

A Google jelentős változtatásokat vezetett be a találati listák módosításával. A keresési oldalakon látható címek és leírások szövegei hosszabbak lettek. Elsőként ezt Ross Hudgens fedezte fel és közzé is tette tweetjében.

változnak a seo szabályok

Nézzük a változtatásokat

A címsorban a karakterek száma 70-71-re emelkedett a korábbi 50-60-hoz képest. Ez azt jelenti, hogy legalább egy-két szóval még bővíteni lehet a címet. A meta leírásokat is növelték, tehát mostantól három sor megadására lesz lehetőségünk, így a kereső pontosabb leírást kap az oldalról.

Ugyancsak változás észlelhető a mobilokon is, ahol a hírek megjelenítése alakult át. A címsorban 78 karakter áll rendelkezésünkre a korábbi 70-71 helyett. Ez főként azért lesz hasznos, mert így a felhasználók többet látnak majd az ismertetőből.

Az extra karakterek egy-egy leírásban mindig jól jöhetnek, úgyhogy reméljük ez a változás tartósnak bizonyul és lassan ezekkel a hosszúságokkal számolhatunk!

Ha szeretnél ehhez hasonló hírekről folyamatosan értesülni,
akkor lépj be hozzánk
a Facebook csoportunkba!

Significant Change to SERPs: Google Extends Length of Titles and Descriptions

Google Extends Lengths of Title Tags in Mobile Search Results


Ajánlott bejegyzések