Menü

Válts át Messengerre, különben nem kapsz üzeneteket

A Messenger közel négy éve indult és máig sok felhasználó még mindig nem töltötte le, hiszen ott van a Facebook üzenetküldő funkciója. Nos ennek a jó világnak vége, mert a Facebook megválik a belső mobilos levelezésétől! Ha nem használod a Messengert, akkor hamarosan egy ilyen üzenetet kaphatsz:
A beszélgetések a Messengerre költöznek. Nemsokára az üzeneteket csak ott tudja megtekinteni.
A Facebook már régen világossá tette, hogy az lenne a normális, ha a felhasználók átváltatnának az alkalmazásra. Eddig minden alkalommal, amikor olyanok beszélgettek a Facebookon, ahol az egyik fél nem használta a Messengert, meg lehetett őket hívni a használatára. Úgy tűnik, hogy a cég jelenleg mindenkit kényszeríteni fog a váltásra. A Messenger az elmúlt időszakban rengeteg jó frissítést kapott, így igazán jó üzenetküldő alkalmazás lett. Ha látni fogod, hogy hogyan is fog a jövőben kinézni a Messenger, akkor te is szuper biztos leszel a döntésben, hogy váltanod kell! messenger Válts át Messengerre és előzd meg a Facebookot vagy megvárod míg kényszerít?

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Now It’s Messenger, Or No Messages On Facebook

blog