Sütik kezelése

Vásárolj azonnal az Instagram felületén

Szerző: ,
instagram

Hamarosan az Instagram felületén megint találkozhatunk egy újítással, ez azonban más lesz, mint az eddigiek. A legfrissebb funkció lényege, hogy a képeken található termékeket könnyen és egyszerűen felcímkézhetjük. Így egyszerűbbé válik az online vásárlás lehetősége is.

instagram

Az Instagram olyan nagy dobásra készül, amit a Pinteresten kívül eddig senki más nem mert meglépni. Az e-kereskedelem egyik központjává teszi a közösségi oldalt, hiszen nehézségek nélkül tudunk majd vásásrolni is a felületen.

Egyelőre teszt verzióban működik a fejlesztés, 20 kiválasztott márka használhatja ki ezt a lehetőséget a platformon. Mindazon felül, hogy a termékeket megjelölhetik a fotókon, leírásokat adhatnak hozzá a cégek, megjelenik a “Vásárolj most” gomb is, amelynek segítségével a weboldalukra irányíthatják a felhasználókat.

instagram

Jim Squires, az Instagram marketingvezetője így magyarázta el a dolgot:

A mobil megváltoztatta azt, hogyan vásárolunk. Amikor az emberek az áruházakban vannak, a mobiljukat bámulva keresik a felületeken a termékeket. Mi megoldjuk azt a problémát, hogy nincs kapcsolat a kirakatok és a vásárlás folyamata között!

Az amerikai Instagram felhasználók hamarosan látni fogják a funkciót, amellyel meg tudják nézni a képen szereplő termékeket. Amint megnyomták a gombot, a képen felugranak a termékleírások és az árak. A megjelölés körülbelül úgy működik, mint a személyek megjelölése – egyenesen magát a tárgyat jelölhetjük meg, a többi felhasználó pedig a bal alsó sarokban lát egy jelzést arra, hogy a képen termékeket helyeztek el.

instagram

Ezzel a funkcióval nem csak az Instagram közösségének adnak egy újabb, felhasználói élményt javító lehetőséget, hanem a brandek számára is, akik így még több emberhez juthatnak el.

Ti várjátok már, hogy nálunk is megjelenjen ez a funkció?

Amennyiben szeretnél további ötleteket és inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba.

You Will Soon Be Able To “Shop Now” On Instagram


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések