Sütik kezelése

A WordPress számokban, egy szédítő infografikán

Szerző: ,
WordPress Statisztika

A 2004 óta létező CMS-rendszer, eredetileg blogplatform már több mint 60 millió weboldalt működtet világszerte, és már a világ weboldalainak több mint 23 százaléka, vagyis majdnem egynegyedük erre épül.

Arról, hogy a WordPress-oldalak és a hozzájuk kapcsolódó aktivitások hogyan veszik át szép lassan az uralmat a világhálón, a WP Engine készített szédítő, a számokat valós időben pörgető infografikát, amit itt most meg kell mutatunk, hiszen mi is WordPress oldalakkal dolgozunk.

Hány fájt töltenek fel a WordPress oldalakra a felhasználók? Hány template-et töltenek le? Mennyi videót, fotót ágyaznak be a WordPress oldalakba? Hány Google-keresés, vagy Wikipédia oldalmegtekintés történik mindeközben az interneten? Ezeket az adatokat tekinthetjük meg a szórakoztató, valós idejű ábrán: a számok a másodpercenként frissülnek onnan kezdve, hogy megnyitottuk az infografikát, de egy kattintással hozzáadhatunk egy napi, vagy egy havi mennyiséget is, ha különösen szeretjük az infopornót.

A valós idejű adatok egyik forrása a WordPress saját, valós idejű statisztikája, ami egyébként önmagában is elég látványos.

via wpengine.com – Having trouble viewing this? Click here.


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések