Sütik kezelése

A WordPress számokban (infografika)

Szerző: ,
WordPress CMS süti honlapkészítéshez

Ha van weboldalad, vagy foglalkozol egy kicsit is az online marketinggel, akkor bizonyára már hallottál a WordPressről. Ha még nem, akkor ideje megismerkedned vele.

A WordPress egy nyílt forráskódú tartalomkezelő keretrendszer (CMS), amely kiváló hátteret biztosít a megtervezett weboldalaknak. A programozó-és felhasználóbarát blogmotor a legjobb megoldást kínálja minden webdesign publikálására, teljesen testre szabható, és egyszerűen fejleszthető hozzá számos alkalmazás is.

A rugalmasság és könnyű alakíthatóság mellett nagy előnye, hogy könnyű vele SEO-zni, vagyis keresés-optimalizálást végezni, és beépülő moduljai révén a közösségi médiás alkalmazásra is könnyen használható.

A Londonban tevékenykedő Moove Agency statisztikai adatai is alátámasztják, hogy a WordPress a világon a leggyorsabban fejlődő és legnagyobb népszerűségnek örvendő tartalomkezelő rendszer.

Mi a HRENKO Web Solutionsnál WordPressre épülő weboldalakat készít, és több mint 200 elégedett ügyfelünk tanúsíthatja ennek a sokoldalú, rugalmas rendszernek az előnyeit. De ne is beszéljünk róla tovább, hadd beszéljenek a számok.

WordPress_Infographic_20131

Forrás: http://www.mooveagency.com


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések