Menü

Elérhetőek a carousel videó hirdetések Instagramon

A hónap elején már bejelentette az Instagram, hogy tesztelgetik a hirdetők számára a carousel videó reklámokat. Most a szolgáltatás mindenki számára elérhetővé vált. A Facebookos sikerek után úgy döntöttek, hogy a carousel hirdetéseknek van helye az Instán is. A döntés kapcsán a cég csak ennyit mondott:
Azt láttuk, hogy ezek a kampányok sokkal jobban teljesítenek, mintha csak egy fotót használnánk a hirdetéshez. 2,5 ponttal növekedett az átlag a használatával.
carousel videó hirdetések A vállalat azt szeretné, hogy a hirdetők ezt a fajta videót használják a kampányaikban. Mert lassan szinte csak a videó az, ami számít.
Az elmúlt fél évben az Instgramon megtekintett videók száma 40%-kal nőtt.
Kutatások bizonyították, hogy a videós kampányok az egyszerű statikus képmegosztások eredményein is javítottak. Az új funkció pedig pont ezt támogatja: a hirdetések mostantól kombinálható statikus képekkel és videókkal is, legalább 3-at vagy legfeljebb 5-öt használhatnak fel mindegyikből, ráadásul ugyanazokat a kampányokat lehet Facebookon és Instagramon is zökkenőmentesen futtatni. carousel videó hirdetések Mint mindig, a hirdetőknek most is lehetőségük lesz arra, hogy válasszanak a sorrend közül, ami lehetővé teszi számukra, hogy azt a részt mutassák meg, amely a leginkább megfelel a célkitűzéseiknek. Az egyik legelső hirdető a Disney. Az Alice Tükörországban című filmnél kísérleteztek. A hirdetésben annyit lehetett látni, hogy Alice átlép a tükrön keresztül Wonderlandbe. Most, hogy elérhetővé váltak a carousel videó hirdetések Instagramon is várjuk a fejleményeket, hogy ez mennyiben változtatja majd meg a piaci viszonyokat és ki hogyan fogja kihasználni!

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, gyere el a webmarketinges tréningünkre, ahol megtanítunk többek között a fentihez hasonló technikákra is!

Video Carousel Ads On Instagram Are Now Available To All

blog