Sütik kezelése

Saját böngészővel turbózza fel magát a Facebook

Szerző: ,
Facebook

A Facebook által kínált funkciók száma napról napra csak növekszik. Ezzel persze nő a felhasználóbarátsági indexe és számos más előnyt is fel tudnánk sorolni, de… Ne felejtsük el azt, hogy míg a Facebook az átlag ember számára kapcsolattartási platform, a marketingesek számára pedig hirdetési felület, addig a tulajdonosainak kőkemény üzlet, amivel semmi más céljuk nincs, mint sok pénzt keresni.

Mint bármilyen más weboldal esetében, a felhasználók számából kell kiindulnunk. Ez természetesen rengeteg a Facebook esetében, de itt jön még egy tényező, ami az oldalon töltött idő formájában jelentkezik. A Facebook nyilván ezen a téren is kb. mindenki másnál nagyobb számot produkál, de mindig van hova fejlődni. Mostanra pedig úgy néz ki, a social media óriásának valószínűleg az volt az egyik újévi fogadalma, hogy jócskán megnövelje ezt az intervallumot.

Nem kell persze most sem kényszerre gondolni, hiszen a megoldás voltaképp egyszerű facebookozóként is üdvözítő, hiszen szinte biztos, hogy csökkenteni fogja a betöltődési időt, vagyis az eddigieknél is könnyeben kapunk majd információt.

Böngészés Facebook-on belül

Régóta rebesgetik, hogy az arckönyv szeretne egy appon belüli böngészőt, aminek köszönhetően a hírek szerelmeseit sem kéne elengedniük egy pillanatra sem. 2016 elején pedig máris konkrétumokról beszélhetünk!

Eddig ugyebár így nézett ki, amikor a hírfolyamban találkoztál egy számodra szimpatikus hírrel:

facebook

Természetesen nyugodtan elnavigálhattál, és ez mostantól sem lesz másképp, olvashatsz bármit, csak éppen maradsz szépen az appon belül:

facebook böngésző

Az új böngésző több olyan funkcióval is rendelkezik majd, mint a már megszokottak: url-mező, saját menü, ennek köszönhetően pedig anélkül navigálhatsz majd el az oldalról, hogy ténylegesen elhagynád az appot.

A tesztelés egyébként egyelőre csak iOS-en zajlik, illetve az is kérdéses, hogy mikor élesítik a frissítést.

Amennyiben érdekesnek találtad a fentieket és szeretnél hasonló hírekről értesülni,
csatlakozz hozzánk a Facebook csoportunkba, az Online Marketing Inspirációkba!

Facebook is testing a new browser that will make sure you never leave the app


Ajánlott bejegyzések