Sütik kezelése

Személyre szabott emojik a Facebookon

Szerző: ,

Az elmúlt napokban új hírek láttak napvilágot a Facebookról. A cég szeretné lehetővé tenni a felhasználók számára, hogy saját személyre szabott emojikat hozhassanak létre. Sőt, hogy ez létrejöjjön egy szabadalmaztatást is benyújtottak.

Ugyanezen források az állítják, hogy a Facebook már egy saját fejlesztésű technológiát hozott létre, hogy ez megvalósuljon. Bár még nem tudni, hogy ez a technika mikor lesz mindenki számára elérhető, úgy tervezték, hogy az emoji a kép alapján hasonlítson a felhasználóra. Például, ha valaki beír majd egy szöveget és utána tesz egy smiley hangulatjelet a Facebook képes lesz feltölteni egy olyan emojit, ahol az illető mosolyog.

személyre szabott emojik

Az biztos, hogy nem lesz egyszerű, hogy a Facebook használja ezt az arcfelismerő technológiát és ezeket azonosítani tudja a kifejezésekkel is. Bár vannak jogi problémák, úgy vélik, hogy ezek megoldhatóak lesznek.

Mindenesetre érdekes lesz a személyre szabott emojik használata, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy hátradőlünk és várjuk, hogy mi sül ki belőle.

Amennyiben  szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, gyere el a webmarketinges tréningünkre, ahol megtanítunk többek között a fentihez hasonló technikákra is!

Facebook Is Working On Personalised Emoji


Hasznosnak találtad a bejegyzést? Csatlakozz hozzánk facebook csoportunkban vagy like-old az oldalunkat, hogy elsőként értesülj a webmarketing világát érintő hírekről.

Ajánlott bejegyzések