Menü

Teljesen felesleges alkalmazást indított a Facebook

A Facebook júniusban arra kényszerítette a felhasználóit, hogy a képeik védelmének érdekében töltsék le a Moments alkalmazást, amely már akkor sokaknak bosszúságot okozott. A vállalat azonban most frissítette a fotómegosztó applikációt néhány új funkcióval, melynek révén a használók sokkal boldogabbak lesznek. A három új lehetőség: kedvencek, pillanatokhoz való csatlakozás és a teljes felbontású képek letöltése. A joinable, vagyis a pillanat, amelyhez csatlakozhatsz, lehetőséget biztosít arra, hogy a megosztott fotókhoz vagy videókhoz, azokat az embereket add hozzá, akik annak az eseménynek a részvevői voltak. Ez nem csak azoknak elérhető, akik letöltötték a Moments alkalmazást, hanem szinte bárki részese lehet. Ezeket természetesen az interneten keresztül akárki láthatja. moments
Az esküvőktől a babavárókig, buliktól a koncertekig, könnyedén használhatod az alkalmazást, hogy megoszd a képeidet, azokkal akik részt vettek az eseményen, attól függetlenül, hogy a Facebookon ismerősök vagytok-e.
Annak érdekében, hogy használd az új lehetőséget, annyit kell tenned, rákattintasz egy meglévő pillanatra vagy csinálnod kell egy újat. Ezután a képernyő alján kattints a három pontra és ott válaszd a megosztási linket, hogy elküldhesd azoknak, akiknek szeretnéd messengeren vagy e-mailben. Mostantól kezdve az egyes pillanatokat, akár a kedvencekhez is adhatod. A feltöltött fotókat a jobb felső sarokban található csillag segítségével mentheted. moments Talán az alkalmazás egyik legnagyobb pozitívuma, hogy itt korlátlan mennyiségű képet tárolhatsz! Bár ez az app önmagában egyáltalán nem újdonság, hiszen a telefonod a készített képeket lebontva tárolja, mégis sokan letöltik. Szerintünk ez egy felesleges alkalmazás, ám a Facebook mégis üzenetekkel bombáz, annak érdekében, hogy használjuk.

Amennyiben szeretnél még több ötletet vagy inspirációt szerezni, csatlakozz hozzánk Facebook csoportunkban, az Online Marketing Inspirációkba!

Facebook Updates Moments App With Some Awesome New Features

 
blog