Menü

Bellozzo® Magyarország

A Bellozzo® az egyik leggyorsabban terjeszkedő hazai étteremlánc, így az employer branding a stratégiájuk fontos része, a toborzás pedig a működés elengedhetetlen feltételét képezi az esetükben. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

PPC hirdetéskezelés

A Bellozzo® recruitment szempontból lényeges célközönségét a leghatékonyabban Facebook és Google Ads hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos kampányokat kezelünk. A display és videós kampányok mellett videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor mi teljesít jobban. A kézzel készített statisztikák helyett teljesen automatikusan frissülő, real-time adatokat tartalmazó Google Data Studio riportot biztosítunk az ügyfélnek. 

Hatékony
Tanácsadás
Riportok

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Grafikai munkák

Fotózás

A HR-marketing eredmények növelése érdekében zajló fotózás munkálataiban is részt vettünk. Az új képanyag érdekessége az volt, hogy nem modelleket, hanem a Bellozzo éttermek saját munkatársait örökítettük meg, ráadásul stúdió helyett egy üzemelő étteremben.

Karrier oldal design

A képanyaggal együtt a karrier portál is megújult, melynek design munkálatai köthetők hozzánk. A megbízó kérése az volt, hogy egyszerűsödjön a felület. Ennek betartása mellett a hirdethetőség maximalizálása volt a cél, ezért a különböző pozíciókat landing pageszerűen alakítottuk ki, így segítve a konverziók teljesülését.
Látogasd meg az oldalt: bellozzo.hu/karrier

Mit mondanak ők?

Tréki-Tóth Emese HR igazgató-helyettes

"A HRENKO-val a Fusion Group több brandjén dolgozunk együtt. Ők támogatnak minket többek közt a BELLOZZO® recruitmentet segítő PPC kampányaiban, a kreatív anyagok elkészítésében és alkalmanként a koncepcióalkotásban is. A csapat szakértelme és ügyfélközpontúsága miatt nagyon szívesen dolgozunk velük!"

További projektjeink