Menü

Varga Pincészet

A badacsonyörsi székhelyű pincészet és országosan ismert márka 2022-ben újította meg webshopját, melynek újratervezésére és fejlesztésére ügynökségünket kérte fel. A tulajdonosokkal és tanácsadó szakemberekkel folytatott konzultációk során olyan új koncepciót állítottunk fel, mely maradéktalanul kielégíti a vásárlói igényeket.

Webshop specifikáció

A Varga Pincészet előző webshopja kiváló alapot adott a webáruház újratervezéséhez, hiszen hosszú éveken keresztül szolgálta ki a törzs- és új vásárlók igényeit. Az új webshoppal szembeni elvárások 4 különböző téma körül csoportosultak: különböző eszközökön és képernyőkön megvalósuló maximális és akadálymentes vásárlói élmény / áttekinthető termékpaletta megjelenítés, gyors vásárlási folyamat / akár több egyidejű promóció és kupon akció könnyű menedzselhetősége / mindezek professzionális és automatizált kommunikációja a vásárlók felé.

Az alapos tervezést a specifikációt megvalósító fejlesztés követte, mely ügynökségünk saját fejlesztésű Synergy Fox E-commerce platformján valósult meg.
 

Borokat értékesítő webshopot tervezni mindig hálás feladat, hiszen a termék, amely a webáruház és az egész megjelenítés lelkét adja, maga is esztétikus és exkluzív asszociációt ébreszt. A webshop tervezésénél a bormárka tradicionális értékeiből eredő letisztult és komoly elemeket vegyítettük a fiatalos, Y és Z generációt megcélzó színekkel, képi elemekkel és kommunikációs stílussal.

A legfőbb feladat a borok megismertetése, elhelyezésük a termékpalettán, versenyeken elért eredményeik, részletes termékadataik rendszerezett, esztétikus és következetes megjelenítése volt. 

UX design

Synergy Fox webfejlesztés

A Synergy webshop előnye, hogy az általános webshop funkciókon túl minden részletre kiterjedően személyre szabható, az érintett üzlet értékesítési folyamatát és specifikus igényeit figyelembe véve. A Varga Pincészet webshopjánál kiemelt figyelmet fordítottunk a termékek konfigurálhatóságára: a termékekhez egyedi tulajdonságok rendelhetők, tömeges árlista funkció érhető el, illetve egyedi terméktípusok is létrehozhatók, eltérő szállítási és akciózási szabályokkal. A webáruház integrált Saltpay fizetési rendszerrel rendelkezik.

A kiszállítás menedzselése magasabb szintre emelkedett a GLS rendszerrel való összekötéssel, ami során a megrendelések egy gombnyomással továbbíthatók a futárcég rendszerébe. A rendszer betétdíjat kezel, amire nem vonatkozik a különféle akciókat tartalmazó kuponok érvényesítése. A vásárlási folyamat összeköttetésben áll a hírlevélküldő rendszerrel, elhagyott kosár-, illetve vásárlási érték figyelés és egyéb szempontok alapján küldött automatizált kampányokat támogatva.

Látogasd meg a webshopot: vargabor.hu

További projektjeink