Menü

Burger King® Magyarország

A Burger King® hazai szinten közel kétezer embert foglalkoztat, így az employer branding a stratégia fontos része. Mi a HR kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

PPC hirdetéskezelés

A Burger King® recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos és kampány szerű hirdetéseket kezelünk. A Facebook kampányokat Google Ads alkalmazásával egészítjük ki, hogy a célcsoport biztosan belefusson a hirdetésekbe, végül pedig konvertáljon is. A search kampányok alkalmazása mellett display és videós megjelenések is szolgálják a célok megvalósulását. Az eredményességet havi riportokban vizsgáljuk és az eredmények fényében alakítunk a stratégián.

Statisztikai elemzés
Tanácsadás
Vizuális koncepció

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai és videós munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Vizuális munkák

Fotózás

A grafikai munkák átvételével hamar világossá vált, hogy a képanyag frissítésre szorul. Ennek érdekében fotózást szerveztünk, melynek kreatív koncepcióját, a castingot és magát a fotózást is házon belül, saját erőforrásból alkottuk meg, végeztük el. A fotózás érdekessége az volt, hogy modellek helyett, valódi Burger King dolgozókat kaptunk lencsevégre.

Karrier oldal

Az együttműködés jelentős eleme az új karrier portál megtervezése volt. Szem előtt tartottuk a UX kérdéseket, hogy a többségében 19-25 éves jelentkezők számára kényelmes és egyszerű legyen a jelentkezés, a lehető legkisebb lemorzsolódással. A weboldalhoz a fotózáson készült képanyagot használtuk, ezzel megalkotva a Burger King arculatába tökéletesen illeszkedő, a pozíciók számára dinamikusan szerkesztési lehetőséget biztosító, jól hirdethető karrier oldalát.
Látogasd meg az oldalt: burgerking.hu/karrier

Mit mondanak ők?

Bernáth Anikó HR igazgató

"A HRENKO-val sok sikeres projektet bonyolítottunk már az elmúlt években a weboldal fejlesztéstől kezdve egészen az online felületen történő employer branding tevékenységekig. Jelenleg a Fusion Group valamennyi brandjének (BURGER KING®, BELLOZZO®, ANNA®) toborzás-kiválasztást segítő social media aktivitásaiban támogatják cégünket. A HRENKO széleskörű szakértelmével és kiemelkedő ügyfélközpontúságával nyerte el bizalmunkat. Nagyon szeretünk velük dolgozni!"

További projektjeink