Menü

VisitEger.com

Eger turisztikai marketingjének általunk kialakított kommunikációjában, a legújabb platformon mind a tartalomban, mind a város újragondolt arculatában visszaköszönnek azok az értékek, amelyeket az északi régió fővárosa képvisel.

Webdesign és UX tervezés

Lévén szó újonnan alakított honlapról, a design és a felhasználói élmény aspektusaira nagy hangsúlyt fektettünk. A visiteger.com esetében a leginkább szem előtt tartott szempont a letisztultság érzetének keltése volt, a könnyedén értelmezhető kialakítással, valamint Eger hívószavainak vizuális kidomborításával. Az oldal (természetesen reszponzív) kialakításának köszönhetően, a letisztultság találkozik a városra is jellemző fiatalos lendületességgel.

Reszponzív
Extra funkciók
Élvezet használni

A Laravel keretrendszerben létrehozott honlap esetében kulcsfontosságú faktornak tartottuk, hogy az oldal adjon többet a felhasználónak, mint az elődök. Ezen irányvonal mentén építettük be a visiteger.com oldalba a My Eger funkciót, melynek segítségével PDF fájlban letölthető, majd ki is nyomtatható a személyre szabott egri programterv. Az oldalon blogfelület, szállás- és programkereső is működik.

Egyedi Laravel fejlesztés

Üzemeltetés és karbantartás

A karbantartási feladatok egyik leginkább sarkalatos pontja, a felmerülő problémák gyors és gond nélküli elhárítása. Support szolgáltatásunk garanciát jelent arra, hogy ezen negatívumokat hatékonyan orvosolhassuk. Az üzemeltetés szempontjából, ezúttal nem pusztán support tevékenységet nyújtunk. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a visiteger.com zavartalan működését.
Látogasd meg az oldalt: visiteger.com

Marketing automatizáció

Eger turisták ezreit fogadja éves szinten. A marketing automatizációs szolgáltatásunk során, az egyik célcsoportként az átutazó vendégeket, Egerben üdülni vágyókat érjük el, ám az automatizációs szoftver által nyújtott technika segítségével, a létező leginkább perszonalizáltan. A tervezés és ellenőrzés folyamatát leszámítva, a szoftver minden marketing automatizációs részfeladatot képes elvégezni.

Mit mondanak ők?

Karcz Annamária TDM manager

"A visiteger.com indításával egy komplex oldalt szerettünk volna, amellyel inspirálni és informálni lehet az Eger iránt érdeklődőket. A projekt kiemelt fontosságú volt a város életében, sok volt a stakeholder, limitált volt a büdzsé, nagy volt az időnyomás. Profi ügynökséget kerestem, akikben szakmailag megbízhatok és egy hullámon gondolkozunk. Andrásékkal szerettem dolgozni. 5 hónap alatt készültünk el az oldallal, szerződéskötéstől az élesítésig. Javaslataik minden esetben "on brief" voltak, a munka flott volt, és kellemes. Az oldal 4. éve működik, a város szereti és úgy tapasztaljuk a látogatók is. Köszönjük."

További projektjeink