Menü

Infracont

Az Infracont saját fejlesztésű, önálló szabadalom alapján gyártott gabonaelemző készülékei, csúcstechnológiát képviselnek. Magyarország mellett, közel 50 országban, jelentős viszonteladói hálózattal rendelkeznek. Céljuk a letisztult, modern webes megjelenés, tartalom és online marketing volt, amiért mi felelünk.

Laravel fejlesztés

Fejlesztő csapatunk nem is dönthetett volna másként, mint, hogy a munkát Laravel rendszerben végezze. A weboldal így gyors és rugalmas, mindemellett egyszerűen skálázható, vagyis minden jelenlegi és jövőbeni igényt könnyedén kiszolgál. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, a birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a infracont.com zavartalan működését.

Reszponzív
Letisztult
Könnyen kezelhető

Feladataink közé tartozott két reklámfilm és egy image videó elkészítése is. A koncepció kitalálásánál és forgatás közben is törekedtünk arra, hogy a videók mindenképp betöltsék ismertető szerepüket, miközben a vállalathoz illő egyszerű letisztultságot és high tech hangulatot is közvetítik. A felvételek elkészítésén át, a zenei aláfestésig mindenről gondoskodtunk, partnerünk igényeit és jövőbeni céljait szem előtt tartva.

Reklám és image videó

Kreatív munkák

Nyomtatott szóróanyagok tervezésében és elkészítésében, gyártásában is segítő kezet nyújtottunk a megrendelőnek. A különböző kampányok és médiamegjelenések szintén igényelik a megfelelő kreatív anyagok elkészítését, melyet házon belül, a már kész arculati elemek alkalmazásával oldunk meg.
Látogasd meg az oldalt: infracont.com

Hirdetéskezelés

A Google Ads kampányok létrehozása és menedzselése, folyamatos vizsgálata és riportok készítése az elért eredményekről, szintén a mi munkánk. Az Infracont célcsoportja meglehetősen szűk, speciális üzleti szegmens, ezért a keresési kampányokat jól körülhatárolható kulcsszó készlettel tudtuk elindítani, melyet display kampánnyal támogatunk meg és jelenleg 6 országban működtetünk. 

További projektjeink