Menü

Esztergom-Budapest Főegyházmegyei Turisztikai Iroda

Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye újonnan megalakult turisztikai irodája arculattervezési és webfejlesztési feladatokkal keresett meg minket. A feladatok köre folyamatosan bővült, így alakult az egyik legnagyobb, jelenleg is futó projektünké.

Arculattervezés

Első perctől kezdve alapgondolat volt, hogy a turisztikai régió "két pillérét" jelképező ikonikus épületeket, azaz a Szent István Bazilikát és esztergomi Bazilikát szeretnénk megjeleníteni a logóban. Színek szempontjából mindenképp elegáns, mély árnyalatokban gondolkodtunk, hogy megfelelő komolyságot kölcsönözzünk az arculatnak, amit egy kis aranyos csillogással lehet feldobni. Így egyszerre klasszikus, az egyházhoz méltó, de ugyanakkor modern megjelenésű az összkép.

Letisztult
Felismerhető
Átgondolt

A webdesign tervezésénél természetesen az arculatból indultunk ki. Mivel utazás közben leginkább mobil eszközöket használ a célcsoport, ezért a site mobilra optimalizált kialakítása elsődleges szempont volt. Áttekinthető, inkább képi tartalmakra fókuszáló layoutokat terveztünk, hogy hangsúlyozzuk a régió változatosságát és szépségét, illetve utazás közben ne kelljen sokat olvasgatni.

Webdesign

Webfejlesztés

A Laravelben készült site egyik különleges funkciója az útvonal terv, amely segíti a régióban való eligazodást és a látnivalók listájának elkészítését. Az egyedi keretrendszernek köszönhetően a weboldal gyors és jól használható, így valóban kiszolgálja a tájékozódási, informálódási célokat.
Látogasd meg az oldalt: visitesztergom-budapest.hu

Social media

A webfejlesztési folyamattal párhuzamosan felkészültünk az indulást követő kommunikációra is. Létrehoztuk a turisztikai régió Facebook és Instagram oldalát az egyéb technikai beállításokkal együtt, hogy az élesítést követően rögtön elérjük a közönséget.

Rejtvényfüzet

Nagyon izgalmas közös projekt volt a Szentek és Templomépítők rejtvényfüzet kivitelezése. A füzetke 6-12 éves korig, gyermekeknek szól, és egy budapesti városi felfedezőtúrát dolgoz fel. A kiadvány teljesen egyedi arculatot kapott és kézi rajzok díszítik, hogy szórakoztató formában hozzuk közelebb a gyerekekhez a vallási, kulturális és a turisztikai értékeket.

Játékos
Tartalmas
Szórakoztató

Support

Hosszútávú együttműködés keretében vállaljuk az újonnan elkészült turisztikai website supportolását is, mely egyéb grafikai kérésekkel is kiegészíthető. A support órák szabadon, rövid SLA-kkal vehetők igénybe, így az ügyfél minden kérése gyorsan, hatékonyan teljesül.

Print és egyéb grafikai anyagok

A grafikai support órák keretében print és egyéb grafikai anyagok tervezését is végezzük, amelyeknek kiemelt jelentősége van, hiszen különböző kiállításokon, vásárokon, konferenciákon ezek jelenítik meg a régiót. Minden elkészült anyag arculathű és a régió szépségét tükrözi.

Mit mondanak ők?

Treer Éva Turisztikai vezető

„A Hrenkoval a közös munka rendkívül hatékony volt szakmailag és emberileg egyaránt. Mind az arculat, mind a honlap a tervezett ütemben, minden részletre kiterjedően készült el. Nagyon örülünk, hogy az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye értékkincseit, turisztikai látnivalóit és programjait színvonalasan és minden korosztályt megszólítóan tudjuk bemutatni! Külön kiemelném a Hrenko csapat segítőkészségét és kreativitását. Köszönöm a közös munkát!”

További projektjeink