Menü

RoadOn

A RoadON technológia valós idejű információkat biztosít azon cégek számára, ahol a járművek költségelemnek számítanak. A projektben a webes felületek megtervezése és kialakítása volt a fő feladatunk, melyet a marketing automatizációs rendszer beüzemelése követett.

Specifikáció

Mint minden összetettebb webfejlesztési ügyben, a projekt elején ezúttal is a specifikáció elkészítésével startoltunk. Ez a dokumentum amellett, hogy segíti a későbbi taskokat terv szerint végrehajtani, lehetőséget nyújt a problémák idő előtti észlelésében, így megspórolható a javítások következtében kialakuló többletmunka.

Funkcionális
Effektív
Átlátható

Mivel teljesen újonnan készülő honlapról volt szó, a design és a felhasználói élmény aspektusaira nagy hangsúlyt fektettünk. A RoadON esetében a leginkább szem előtt tartott szempont a modern kivitelezés és az egyszerű használhatóság volt, ami egyben a konvertálás felé tereli a felhasználókat.

UX és webdesign

Frontend fejlesztés

A frontend fejlesztésénél a könnyed, mégis professzionális benyomás kialakítása volt a cél, természetesen a felhasználói élményre kiemelt figyelmet fordítva. Az egyszerű navigáció létrehozása mellett a mobilra optimalizálás szerepelt az elvégzendő lista élén.

Egyedi fejlesztés

Mivel a Laravel rendszerben történő egyedi fejlesztések garantálják a rugalmasságot, a skálázhatóságot és a gyorsaságot, ezért egyértelmű volt, hogy Laravel fejlesztő csapatunk a RoadON esetében is ehhez nyúl, ezzel biztosítva azt a minőséget, amit a megbízó elvárt.

Üzemeltetés, karbantartás

A karbantartási feladatok leginkább sarkalatos pontja, a felmerülő problémák gyors és gond nélküli elhárítása. Support szolgáltatásunk garanciát jelent arra, hogy az esetlegesen felmerülő gondokat hatékonyan orvosolhassuk. Az üzemeltetés szempontjából, ezúttal nem pusztán support tevékenységet nyújtunk, hanem a VPS Cloud technológiának köszönhetően, birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a roadon.hu zavartalan működését.

VPS cloud
Megbízható működés
Support

Automatizáció

Ahhoz, hogy a lead generálás és később az értékesítés is zökkenőmentesen folyjon, elengedhetetlen az úgynevezett csali használata és a minél gyorsabb kommunikáció az érdeklődőkkel. Ahhoz, hogy ezt minél egyszerűbbé tegyük a marketing automatizáció eszközeit alkalmaztuk.

Demó

Az alkalmazás működésének egyszerű bemutatását demó elkészítésével támogattuk, így a userek könnyen és egyszerűen, és ami az ő szempontjukbból igazán lényeges, elköteleződés nélkül tudják kipróbálni a terméket. Így egyszerre növeltük a felhasználói élményt és segítettük az értékesítési folyamatot.

Kalkulátor

A RoadOn fő célja a flották költségeinek optimalizálása. Hogy a megtérülés az ügyfelek számára is könnyen kiszámolható és értelmezhető legyen, az oldal egyik kiemelt eleme a kalkulátor. A sticky eszköz mindig szem előtt van és mindössze néhány adat megadásával nagyon könnyen használható, így ügyféladatok gyűjtésében is jó szolgálatot teszt.

Videó

További projektjeink