Menü

BestCamion

A BestCamion esetében a már jól ismert márka, a Cargobull Szerviz re-brandingje okozta a kihívást. A minél eredményesebb arculatváltás és az új névre való áttérés érdekében marketing stratégia készítés, logó tervezés, az online kommunikáció kialakítása és több alkalmas tanácsadás zajlott. Néhány évvel később a webdesign frissítését és az egyedi fejlesztést is mi végeztük.

Arculatfrissítés

2016-ban az új cégnév indokolta az új logó, és az ehhez tartozó kis- és nagyarculat tervezésének szükségességét. A korábbi látványvilág alapját képező piros-kék színpárosítás változatlan maradt, azonban a logó kialakításánál figyelembe vettük az iparági jellegzetességeket, az új névből fakadó lehetőségeket, illetve az akkori arculati trendeket.

Profi
Meggyőző
B2B

A kisarculati elemek mellett több print anyagot készítettünk például az első magyarországi TRP Shop megnyitójára, különböző prospektusokat, illetve egész oldalas újsághirdetést, ami az akkor még csak közelgő név- és arculatváltást hivatott bemutatni.

Print anyagok

Webdesign és fejlesztés

A korábbi, szigorúan informatív és korszerűtlen oldal lecserélésénél egy új, modernebb struktúra kialakítása mellett, a website reszponzívvá tétele volt fontos szempont. Ennek köszönhetően a weblap használata nem csak hasznos, de kényelmes is. Emellett szintén szempont volt az, hogy a folyamatosan frissülő tartalmakat, híreket azonnal meg tudjuk jeleníteni a főoldalon is, így biztosítva az információk áramlását.

SEO szövegírás

A szöveg írásánál a figyelembe vettük a keresőoptimalizálási szempontokat, ugyanakkor törekedtünk a könnyen érthetőségre. Annak ellenére, hogy a témából adódóan a célközönség is meglehetően specifikus, cél volt, hogy bárki számára értelmezhető információkat adjunk át. Ugyanakkor kifejezetten a blogolásnál törekedtünk arra, hogy szélesítsük a szakmai nézőpontot és a privát életben is könnyen fogyasztható, izgalmas, érdekes tartalmakat készítsünk.

Social media és online marketing

Az együttműködés hosszú távú eleme a célcsoportok felé való online és offline kommunikáció. Ide tartozik a név- és arculatváltás közvetítése, a szolgáltatások megismertetése meglevő és potenciális ügyfelekkel, illetve a cég előnyeinek kommunikációja mellett a folyamatos tájékoztatás és kapcsolatépítés a követőkkel. Ennek érdekében kezeljük a Facebook profilt, szerkesztjük a hirdetéseket és írjuk a folyamatosan frissülő blogot.

Széleskörű
Tájékoztató
Szórakoztató

Fotó és videó

Webdesign frissítés

2020-ban esedékessé vált a webes megjelenés frissítése. Ennek keretein belül megújult a struktúra is, az eddiginél több landing page készült és az oldal külcsínye is átalakításra került. A design tervezésénél a profizmust, az erőt, a megbízhatóságot szerettük volna képi elemekkel sugallni.
Látogasd meg az oldalt: bestcamion.hu

Laravel fejlesztés

Az új design kialakításával a backend is megújult, így a BestCamion számára eddig alkalmazott WordPress helyett egyedi Laravel fejlesztésben dolgoztunk. A site így jóval megbízhatóbb, a működése biztonságosabb, illetve jobban kiszolgálja a megrendelő igényeit.

Mit mondanak ők?

Möhring Emese Ügyvezető igazgató

"A HRENKO csapata teljes megelégedésünkre végezte el egy új brand bevezetését cégünkbe, az összes kiadvánnyal és az ahhoz kapcsolódó nagyszabású megnyitó rendezvény megszervezésével együtt. Később a névváltoztatásunkkal összefüggő arculat-váltást is nagy sikerrel hajtották végre. A folyamatos és gyümölcsöző kapcsolattartás eredménye a HRENKO által elindított és működtetett új honlapunk, valamint az újonnan bevezetett blogunk, ill. a Facebook közösségi oldalon való megjelenésünk és azon a heti rendszerességgel posztolt bejegyzések, amellyel egy állandó jelenlétet sikerült elérnünk az egyre növekvő követőink körében."

További projektjeink