Menü

Nordart

A Nordart 2008 óta a magyar elektromos fűtési piac meghatározó szereplője, hosszú ideje a hasonló termékeket forgalmazó cégek közül az első háromban tartják számon. Minket a webes megjelenésük fejlesztésével kerestek meg, ami végül széles spektrumú online eszköztár alkalmazásával valósult meg.

Reszponzív design

A website nem csak információkkal látja el a látogatókat, hanem rengeteg termék is helyet kapott a felületen, amikre teljesen személyre-, igényekre szabott ajánlat kérhető. Ennek a fontos funkciónak természetesen mobilon is tökéletesen kell működnie, így a design reszponzív.

Ügyfélélmény
Átlátható működés
Jobb konverziók

A már említett termékkínálat egy egyedi fejlesztésű webshop rendszerben kapott helyet, melyhez számlázó rendszer, raktárkezelő és bankkártyás fizetési modul is tartozik. A webshop kezeli a különböző kedvezmény rendszereket és egyéb promóciókat. Ezeknek köszönhetően az oldal teljes értékű boltként üzemel és egészen a szállításig end-to-end kezeli a folyamatokat.

Egyedi webshop rendszer

Speciális modulok

Ez azonban még nem minden, hiszen a nordart.hu mögé többszintű viszonteladói rendszert is építettünk, mely az értékesítési hálózat épülését segíti. A portál KulcsSoft integrációval készült el, hogy az ügyviteli feladatok is zökkenőmentesek legyenek.

Kalkulátor

Rendelkezésre áll továbbá egy rendelési, illetve egy árajánlat kalkulátor is, amelyek az ügyfelek tájékozódását és a munkatársak feladatainak elvégzését egyaránt segítik.

További projektjeink