Menü

Ostoros Bor

Az Ostoros pincészet az egri borvidék egyik legnagyobb borászata. A weboldal elkészítésekor ügyeltünk arra, hogy az oldal böngészésekor visszaköszönjenek azok az értékek, amik őket jellemzik, miközben könnyen navigálható legyen a termékek megismerésének folyamata!

Webdesign

Az ostorosbor.hu számára a tervezés során úgy szerettünk volna modern webes megjelenést kialakítani, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen. Az oldal megjelenésében a letisztult kinézet találkozik a vállalat modern, innovatív hozzáállásával. A kialakításnak hála, az érdeklődők egyszerűen navigálhatnak és könnyen megtalálják, amit keresnek.

Reszponzív
UX/UI
Extra funkciók

Könnyed, mégis profi hangulat megjelenítése volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre odafigyelve. A külsőségek mellett persze ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás is. Elsődleges szempontként szerepelt például az, hogy a tartalmat könnyen lehessen szerkeszteni, hogy az eljövendő események, illetve a borok leírásai egyszerűen frissíthetők legyenek.
Látogasd meg az oldalt: ostorosbor.hu

Webfejlesztés

Webshop

A weboldalhoz kapcsolódó webáruház lehetőséget kínál a fogyasztók számára a termékek direkt megvásárlására. A shop WooCommerce pluginnal készült, mellyel a viszonylag kis számú termék értékesítése garantált jelenleg. Azonban a rendszer később, az igények szerint skálázható, így a termékkínálat bővülésével a jövőben gyakorlatilag korlátlan számú termék kaphat helyet a felületen.
Látogasd meg az áruházat: webshop.ostorosbor.hu

Online fizetés és számlázás

A webshop felületbe integráltuk az OTP Simple fizetési funkciót, illetve egy számlázó rendszert is. Ennek köszönhetően a pénzügyi folyamatok automatizálttá váltak, megkönnyítve ezzel az áruház tulajdonosainak dolgát, gördülékenyebbé téve a vásárlási folyamatot.

Mit mondanak ők?

Pálinkás Gábor Kereskedelmi vezető

"Ajánlás alapján választottuk a HRENKO-t az ostorosbor.hu oldal fejlesztésére.A design adott cégarculat alapján készült. A fejlesztés során az ügynökség együttműködő volt, tartották a tervezett időzítést. Az oldalt nagyon kedveljük, könnyen használható, funkcionálisan jól működik, nagyon elégedettek vagyunk a munkával."

További projektjeink