Menü

Laser Corner

A Laser Corner a XXI. század játékélményét nyújtja felnőttnek és gyereknek egyaránt. Az érdeklődők és a foglalások kezeléséhez olyan webes megoldásokra volt szükség, ami megkönnyíti a látogatók dolgát és segíti az ismertség növelését.

Webdesign

A természetesen reszponzív webdesign újratervezésénél az volt az elsődleges szempont, hogy a Laser Corner új arénáinak hangulatát megfelelően adjuk vissza. A grafikai elemek használatával egyszerre vizualizáltuk a lézer fényt és jelenítettük meg a már jól ismert katonai stílust, mindezt úgy, hogy közben játékos és fiatalos azt összkép. Az oldalon könnyű navigálni, minden szükséges információ könnyen elérhető.

Modern
Friss
Meggyőző

A fejlesztést egyedi, Laravel környezetben végeztük. A weboldal így gyors és rugalmas, mindemellett egyszerűen skálázható, vagyis minden jelenlegi és jövőbeni igényt könnyedén kiszolgál. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, a birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk a lasercorner.hu zavartalan működését.

Egyedi Laravel fejlesztés

Speciális modulok

Az oldal két új funkcióját emelnénk ki, amelyek egyaránt segítik a felhasználókat és támogatják az értékesítést. Az egyik a geolokáció alapú aréna ajánló, ami első körben böngésző alapján próbálja meghatározni a felhasználóhoz legközelebb eső arénát, úgy, hogy engedélyt kér hozzá. Ha ez nem sikerül, vagy nem kap jóváhagyást, akkor az IP cím alapján tesz javaslatot. A másik kiemelt megoldás pedig az időpontfoglaló rendszer, ami automatikusan kiszűri a megadott paraméterek (játéktípus, létszám, stb.) alapján a lehetséges időpontokat.

Üzemeltetés és karbantartás

A karbantartási feladatok egyik leginkább sarkalatos pontja, a felmerülő problémák gyors és gond nélküli elhárítása. Support szolgáltatásunk garancia erre. A Laravel keretrendszer pedig lehetőséget ad arra, hogy a jövőbeli fejlesztések is gondtalanul megtörténhessenek, miközben olyan biztonságos működést biztosít, amelyet az ügyfél megérdemel!
Látogasd meg az oldalt: lasercorner.hu

További projektjeink