Menü

Kismetálcsarnok.hu

Évek óta megbecsült ügyfelünk a Kismetál, amelynek mezőgazdasági-, ipari csarnoképületek, illetve autómosó felépítmények kivitelezésével foglalkozó divíziója számára készítettünk egy jól hirdethető microsite-ot.

Webfejlesztés

A webdesign alapját a Kismetál arculata adta, a fő cél pedig egy áttekinthető, könnyen használható felület elkészítése volt. A navigáció egyszerű, így az érdeklődők könnyen eljutnak az információszerzés fázisából az ajánlatkérésig.

Áttekinthető
Modern
Érthető

Az ajánlatkérő leadek számának növelése érdekében született a csarnoktervező kalkulátor, melynek segítségével bárki könnyedén kiszámíthatja személyreszabott, indikatív költségtervét. Az adatok kitöltése után automata rendszer küldi a dokumentumot, mellyel azonnal véglegesíthető akár a tényleges megrendelés is, így a folyamat gyors és nagyon egyszerű.

Csarnoktervező kalkulátor

Google Ads

A leadgenerálás hatékonyságának fokozása érdekében Google Ads search kampányok vezetnek a felületre. A siker garantálása érdekében versenytárs- és kulccszókutatás is készült. Ennek köszönhetően a hirdetések szövegei, illetve a kampány minden aspektusa alaposan átgondolva, optimalizálva került beállításra, így azóta is megbízhatóan szállítja az érdeklődőket.

Havi riportok, analitika

A hirdetések és a weboldal teljesítésének transzparens riportálása alapvető szolgáltatásunk, így a www.kismetalcsarnok.hu kapcsán is havi statisztikát biztosítunk. A kimutatások könnyen áttekinthetőek és gyorsan értelmezhetőek, hiszen a Google Analytics adataiból épülnek fel, így az ügyfél tájékoztatása sosem marad el.
Látogasd meg az oldalt: kismetalcsarnok.hu

További projektjeink