Menü

WebEye

A magyar tulajdonú, 14 országban jelenlévő vállalat a telematikai terület piacvezető szereplője. Számos weboldaluk, tematikus oldaluk, kampányuk és szoftver frontendjük fejlesztésében vettünk részt eddig.

Webfejlesztés

A WebEye nemzetközi piaci szereplő, így a leányvállalati oldalak fejlesztésénél figyelembe vettük, hogy egy-egy országban eltérő a szolgáltatási portfólió és az aktualitások. A magyar anyavállalati oldal fejlesztésénél beépítettük a teljes szolgáltatási struktúrát egy online ajánlatkérői rendszerbe. A fentieken kívül online szerződésnyilvántartó rendszert is üzemeltetünk az oldalon belül, illetve a reszponzív kivitelezésen túl a site biztosítja a naprakész hírek, események közlését.

UX/UI tervezés
Frontend fejlesztés
Landing page-ek

A HR marketing egyre nagyobb szerepet kap a vállalatok életében. A toborzást egy kimondottan erre a célra kialakított Karrier weboldallal segítjük, ami kategóriánként tartalmazza a megpályázható pozíciókat. A site könnyen kezelhető admin felülete biztosítja, hogy a HR osztály munkatársai hatékonyan és gyorsan használhassák a felületet mindennapi munkájukhoz.

Karrier site

UX/UI tervezés

A WebEye Driving Style vezetésistílus-elemző szoftvere és a WebEye Monitor flottakövető rendszere is megújult. Mindkét szolgáltatás új logót és arculatot kapott, valamint alapos UX/UI fejlesztés után lecseréltük a térképes megjelenítő teljes ikonkészletét is. A WebEye saját navigációs tabletjének felhasználói felületét is újraterveztük.
Látogasd meg az oldalt: webeye.eu

Online marketing

A cég szolgáltatásainak értékesítésében nagy szerepe van a hírleveleknek, amiket meglevő és új ügyfeleknek egyaránt készítenek, eltérő tartalommal. A tartalom megfelelő formába öntéséért és a msarketing automatizációs háttérért felelünk. Szintén feladataink közé tartozik az időszakos Google Ads és Facebook kampányok létrehozás és menedzselése, folyamatos vizsgálata és riportok készítése az elért eredményekről. A különböző országos leányvállalatokat más-más kereső kulcsszavakra optimalizáltuk a munka során, és ugyanez igaz volt a számos, különböző típusú szolgáltatásra is.

Mit mondanak ők?

Csonka Noémi Marketing Associate

"A változó világban a HRENKO már egy évtizede állandó partnerünk. Azt gondolom ez sok mindent elárul. Kiemelt prioritásuk megérteni termékeink, szolgáltatásunk komplexitását és az éppen aktuális projekt célját. A napi munkavégzés során nagyon dinamikusak és rugalmasak, professzionális szakmai tudással támogatnak minket."

További projektjeink