Menü

And Ride

A motoros túrák első számú kiindulópontja az andride.eu. Itt mindent motoros szempontból szemlélnek, így az érdeklődők csak a számukra hasznos információkat kapják meg: útvonalak, motorral is megközelíthető látnivalók, szállások, útinfók, motoros események, stb. A megbízás során a tervezésben és a fejlesztési feladatok kivitelezésében segítettünk.

UX/UI tervezés

Első lépésben specifikációt írtunk és Adobe XD drótvázat építettünk az oldalról. A tervezés elsődleges szempontja a könnyű használhatóság volt. A UX/UI tervezésnél fontos szempont volt az is, hogy sokan túrázás közben használják az oldalt, így mobilról is könnyen elérhetőnek kell lennie minden funkciónak.

Mobilbarát
Egyszerű
Gyors

A könnyű használhatóság nem ment a design rovására, mert látványos, nagy képekkel operáltunk, sok ikonnal és jól olvasható betűtípussal. A szellős, lélegző oldalak jól fókuszálják a figyelmet a tartalomra.

Webdesign

Frontend

A frontend fejlesztés az előbbiek nyomán haladt, intenzív tesztelési szakasszal. Rengeteg operációs rendszeren és készüléken, böngészőn teszteltük az oldalt, hogy maximális UX élményt nyújtson akár egy útszéli benzinkúton felkeresve az oldalt, valahol az Alpok útjain.

Laravel development

Mivel elég speciális követelményeknek kellett megfelelni, kézenfekvő volt a rendkívül rugalmas, gyors és skálázható rendszer, a Laravel használata. Emellett Google Maps térképmotort használunk a megjelenítéshez, amelyet az egyedi igényekhez igazítottunk.
Látogasd meg az oldalt: andride.eu

További projektjeink