Menü

Alert Alligator

Az Alert Alligator egy könnyen elérhető, saját fejlesztésű innovatív szoftver, amivel egyszerűen, pontosan és ingyenesen követheted nyomon a weboldalad rendelkezésre állását.

Innovatív fejlesztéssel a hazai websitetulajdonosok szolgálatában

Mivel hazánkban korábban nem volt elérhető magyar nyelvű, ingyenes webmonitoring-szolgáltatás, ezért úgy döntöttünk, belevágunk a fejlesztésbe, hogy minden website-tulajdonos biztonságban tudhassa az oldala működését Magyarországon. Az Alert Alligator rendületlenül, folyamatosan monitorozza az összes működő .hu weboldalt, vagyis körülbelül 250 000 webhelyet.

Egyedi Laravel fejlesztés
UX/UI design
Szoftverfejlesztés

A fejlesztést egy országos kutatás előzte meg, amelyhez az adatokat az összes magyarországi weboldal lekérdezésével állítottuk elő. A feldolgozás során az oldalak legfontosabb technikai paramétereit értékeltük ki, az eredményeket pedig egy európai benchmarkhoz is viszonyítottuk. A HRENKO Technikai webkörkép számos érdekességre derített fényt, így nagyban hozzájárult a magyar webes kultúra megismeréséhez, fejlesztéséhez. 

Széleskörű, országos kutatás

Digitális termékfejlesztés

A szolgáltatás alapját jelentő lekérdezésekhez egy több lokáción, különböző szolgáltatók virtuális szervereiből felépített, elosztott rendszert építettünk fel. Ennek a kialakításnak köszönhetően a webhelyek elérhetőségét folyamatosan több helyről tudja figyelni az Alert Alligator, és azonnal értesíti a felhasználókat, ha problémát tapasztal az oldaluk működésében. A tervezésénél fontos szempont volt az is, hogy a szoftver képes legyen a lekérdezésekből származó többtízmillió adatot tárolni, feldolgozni és megjeleníteni a felhasználóknak.

Arculattervezés

Az Alert Alligator arculatának megtervezésekor a legfőbb célunk az volt, hogy barátságos, letisztult és felhasználóbarát legyen a végeredmény, amivel szívesen lépnek interakcióba az emberek. Az arculat szerves része Aldo figurája: ő az Alert Alligator márkanagykövete, aki velünk együtt minden nap azért dolgozik, hogy a weboldalak gyorsak, megbízhatóak és elérhetőek legyenek.
Látogasd meg az oldalt: alertalligator.com

További projektjeink