Menü

Proself-Solaris

A Solaris egy cégeknek készített gamificationön alapuló program a szervezeti jólét fejlesztése, fenntartása érdekében. Lényegében egy webes applikáció, ami bármilyen mobil és desktop eszközön is jól kell működjön, ezért Laravel alapú egyedi fejlesztésben készítettük el.

Wireframe és prototípus

A gyakorlati kivitelezés előtt wireframe elkészítése és a prototípus legyártása indította a projektet annak érdekében, hogy a későbbi felépítést és funkcionalitást érintő buktatókat kiküszöböljük.

Drótváz
Tervezés
Tesztelés

A design tervezésénél két fő cél lebegett a szemünk előtt. Egyrészt a business hangulatú, mégis barátságos érzet kialakítása, másrészt az egyszerű használhatóság. Azért, hogy mindkettő megvalósuljon, a Google-féle Material Designt alkalmaztuk.

Design

UX/UI tervezés

Mivel a designnak a lehető legváltozatosabb eszközön is megfelelően kell működnie, ezért a tervezést a lehető legalaposabb tesztelés követte úgy külső megjelenésben, mint működés közben.

Egyedi Laravel fejlesztés

Mivel a programnak nagy létszámú felhasználói bázis esetén is lassulás nélkül kell futnia, ezért nagyon felixibilis, könnyen skálázható megoldásban gondolkodtunk. A legjobb és legstabilabb végeredmény érdekében döntöttünk az egyedi Laravel fejlesztés mellett.

Fejlesztői support

A fejlesztési munkák elvégzésével sem ért véget az együttműködés, hiszen support keretén belül vállaljuk további modulok elkészítését a felhasználói vélemények és a megrendelői visszacsatolás alapján

További projektjeink