Menü

Üzletrész.com

Az uzletresz.com célja egy olyan platform biztosítása, ahol az eladásra kerülő cégek, részesedések és üzletágak biztonságos, világos és átlátható feltételek mellett hirdethetőek meg úgy, hogy az eladók és a vevők, az érdeklődők és ajánlatok minél szélesebb köréből tudjanak választani. Segítettünk nekik ezt létrehozni.

Webdesign

Az uzletresz.com számára a tervezés során úgy szerettünk volna modern webes megjelenést kialakítani, hogy a végeredmény mégis időtálló legyen. Az oldal reszponzív megjelenésének közvetítésével, a letisztult vizuál találkozik a vállalat modern, innovatív hozzáállásával. A kialakításnak hála, az érdeklődők egyszerűen navigálhatnak és könnyen megtalálják, amit keresnek.

Reszponzív
Letisztult
Innovatív

A frontend fejlesztésénél, egy könnyed, mégis profi hangulat megjelenítése volt a cél, persze a megfelelő felhasználói élményre odafigyelve. A logikus és egyszerű navigáció létrehozása mellett a reszponzivitás szerepelt az elsődleges célok között.

Frontend fejlesztés

Laravel fejlesztés

Csapatunk egyedi, Laravel fejlesztésben dolgozott. A weboldal így gyors és rugalmas, mindemellett egyszerűen skálázható, vagyis minden jelenlegi és jövőbeni igényt könnyedén kiszolgál. A VPS Cloud technológiának köszönhetően, a birtokunkban lévő szerviz-infrastruktúrából biztosítjuk az uzletresz.com zavartalan működését.

Egyedi funkciók

Az uzletresz.com új irányból közelíti meg a cégeladások és -vásárlások világát, így egyedi funkciókra is szükség volt. Többek között ilyen a létrehozott belső kommunikációs chat, az egyedi workflow a hirdetési modulban, és az előfizetői díjcsomagok kezelése, amikből a felhasználók választhatnak.

További projektjeink