Menü

Fogászvilág

A Fogászvilág egy olyan új, innovatív website, ami egyszerre elégíti ki a páciensek és a fogászati szakemberek igényeit. Segít a páciens szerzésben és a megfelelő szakemberek megtalálásában is, mi ehhez egy összetett, mégis jól használható weboldallal, passzoló arculattal, videó készítéssel, szövegírással és print dokumentumok készítésével járultunk hozzá.

Arculattervezés

Egy ilyen összetett projekthez kifejező, könnyen felismerhető arculatra volt szükség, ami sokatmondó mindkét célcsoport számára. Ennek érdekében élénk színeket és az orvosi szegmensben bevett elemeket alkalmaztunk. Ennek köszönhetően egy friss, mégis bizalmat gerjesztő megjelenést hoztunk létre.

Egyedi fejlesztés
Integrált közösségi felület
Szövegírás

Szintén a feladat bonyolultsága indokolta azt, hogy a tervezést specifikáció megírásával, valamint wireframe elklészítésével indítsuk, amelyek a teljes folyamatban útmutatóként szolgáltak. A UX/UI megtervezésénél pedig az átláthatóság, az információk gördülékeny átadása, illetve a zökkenőmentes működés volt a cél.

SPECIFIKÁCIÓ ÍRÁS, WIREFRAME ÉS UI/UX TERVEZÉS

FRONTEND FEJLESZTÉS

Mivel webes alkalmazásról beszélünk, ezért kiemelten fontos volt, hogy a design jól működjön minden eszközön, úgy asztali böngészőben, mint a gyakorlatilag végtelen számú és típusú mobil eszközön. Ennek érdekében a frontend fejlesztésre kiemelt figyelmet fordítottunk, a munkát pedig alapos teszt időszak követte.

WEBSITE

A weboldal fejlesztése során teljes értékű közösségi felületet integráltunk az oldalba, ami párhuzamosan működik a szakemberek, illetve a szakembert, rendelőt vagy kezelést kereső páciensek számára. A két célcsoport persze eltérő indítattatással használja a felületet, ezért a funkciókban is számos eltérés volt, amely kihívást okozott a csapatnak.

Content

A webes szövegírási feladatok mellett nyomtatott szóróanyagok tervezésében és elkészítésében, illetve videós content gyártásában is segítő kezet nyújtottunk a megrendelőnek. Mindez hozzájárult ahhoz, hogy a Fogászvilág.hu megfelelőn és hatékonyan kommunikálhasson a megcélzott buyer personákkal.

Mit mondanak ők?

Jakab Ákos Founder

"Hrenkó András és csapata a profi hozzáállásával és az ügyfélre való maximális odafigyeléssel nyerte el a tetszésünket már a legelején. A közel 2 éves fejlesztői projekt alatt ugyanazt a profizmust, odafigyelést kaptuk, mint a legelején. Ami számunkra külön szimpatikus, hogy folyamatosan szeretnének fejlődni és mindig keresik, hogyan lehetnének jobbak és adhatnak többet az ügyfeleknek. A szakmaiság mellett az emberi oldalukat is csak dicsérni tudjuk."

További projektjeink