Menü

2i Irányítástechnika és Informatika

A 2i irányítástechnikai és informatikai Kft. évtizedek óta jelentős szereplő a hazai ipari automatizálás területén, amely számos nagy ügyfelét kiváló minőségű gépekkel és rendszerekkel szolgálja ki. A cég új vezetése célul tűzte ki webes jelenlétük megújítását, hogy még hatékonyabb lehessen az értékesítés folyamata és a modernizált felületen keresztül növeljék az ügyfélélményt.

Koncepció

A 2i Kft. rendelkezett logóval, így a konzultációk során az a célkitűzés született, hogy modernizáljuk és némiképp egyszerűsítjük a meglevő emblémát. A színek és formák mind a technológiai irányvonalra utalnak, és rendkívül sokszínűen felhasználhatók a legkülönbözőbb felületeken. Az arculati irányvonalra alapozva a korábbi weboldal teljes megújításon ment keresztül.

 

A design újraalkotásánál nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy az érdekelt iparágak fókuszba kerüljenek. A navigáció újrastrukturálása is azt a célt szolgálta, hogy a szolgáltatások és iparági megoldások könnyen és érthetően a látogatók rendelkezésére álljanak. Kiemelt helyet kaptak a referenciák, és a meglevő ügyfelek ajánlói, hiszen a cég olyan illusztris ügyfél névsorral rendelkezik, melynek tagja többek között a Coca-Cola Magyarország, Rauch vagy Richter Gedeon.

Webfejlesztés

Modern megoldások

A webfejlesztés során a 2i Kft. fejlesztő munkatársaival együttműködve az alábbi szempontok mentén dolgoztuk ki az új weboldalt:

  • Friss, modern és professzionális design
  • Könnyen kezelhető tartalomkezelő rendszer, hogy a cég munkatársai könnyedén frissíthessék az információkat
  • Részletes iprági leírások és bemutatók kerüljenek fel a weboldalra, hogy az ügyfelek részletesen megismerhessék az 2i Kft. termékeit és szolgáltatásait
  • Kontakt űrlap, hogy az új potenciális ügyfelek gyorsan és egyszerűen lépjenek kapcsolatba a cég munkatársaival
  • SEO-optimalizálás annak érdekében, hogy a weboldal magasabban rangsoroljon a keresőmotorokban

További célok

Az új weboldalnak köszönhetően a 2i Kft. megerősítette online jelenlétét, és új ügyfeleket szerezett. 
A cég anyavállalata további webfejlesztési projekteken is dolgozik, hogy új digitális eszközökkel erősítse és növelje pozícióját az ipari automatizálás piacán. Ügynökségünk webes és print anyagok grafikai tervezésével, valamint webfejlesztési szolgáltatással járul hozzá a sikerességhez.

További projektjeink