Menü

JobGroup

A JobGroup a HR szakma aktív szereplője, ismert márka a munkaerőpiac szereplői között. Büszkék vagyunk arra, hogy a weboldaluk megújításához, tervezéséhez és fejlesztéséhez ügynökségünket választották.

Szöveg koncepció

Az ügyféllel folytatott konzultációk eredményeként finomítottuk a buyer persona profilját, összegyűjtöttük a márka sajátosságait (brand attributes), meghatároztuk a kulcsüzeneteket, a kommunikációs stílust és alapelveket (core concept).

A projekt során professzionális helyszíni fotózás is megvalósult, melynek célja volt a vállalat, munkatársak és irodai környezet bemutatása, és mélyebb betekintést nyújtani a JobGroup szakmai tevékenységébe. Az igényes képanyag segít erősíteni a márka hírnevét és támogatja a pozitív attitűd kialakítását a cég iránt.

Fotózás

UX design

A márkaépítés, bizalomépítés és konverzió támogatása szempontjából a weboldalak az alapvető eszközök egyikeként szolgálnak. Ezért kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy olyan webdesign-t hozzunk létre, amely hatékonyan hozzájárul ezekhez a célokhoz. A meglévő arculati elemek alapján terveztük meg mindkét weboldal designját. Fő célunk az volt, hogy egy modern, dinamikus, ugyanakkor megbízható és stílusos vizuális megoldást nyújtsunk. A tervezés folyamatában az ügyfél értékes visszajelzései segítettek a kiváló eredmény elérésében.
Látogasd meg az oldalt: jobgroup.hu

Synergy Fox webfejlesztés

Az alapos tervezést és specifikálást a webfejlesztés követte, mely a saját fejlesztésű Synergy Fox keretrendszeren alapul. A webportál multibrand és multidomain megoldással készült, melynek részeként közös adminisztrációs felületet hoztunk létre. A közös admin felület jelentősen leegyszerűsíti a weboldal kezelők munkáját.

Powered by Synergy Fox

Üzemeltetés

A weboldalak zökkenőmentes működését az általunk használt VPS Cloud technológia segítségével biztosítjuk, amelyhez a saját szerver-infrastruktúránkat használjuk.

További projektjeink