Menü

Bastion Residence

A festői szépségű budai várnegyedben nemrégen nyitotta meg kapuit a luxus rezidenciákat kínáló komplexum. A Residence arculata és külföldi illetve belföldi célközönségének egyaránt szóló weboldala párhuzamosan készült a lakások berendezésével, hogy a nyitásra minden tökéletesen a helyére kerüljön.

Logó

Exkluzivitás, történelem, várnegyed, királyi stílus, nagyvonalúság… a logótervezés során figyelembe kellett vennünk az épületkomplexum elhelyezkedését, és igazodnunk kellett a történelmi vonatkozáshoz is. A közelben fekvő Halászbástya, mint motívum is helyet kap az emblémában. 

Klasszikus
Modern
Elegáns

A Residence előzetesen nem rendelkezett arculati anyagokkal. A tulajdonosok és menedzserek számára elengedhetetlenül fontos volt az egységes megjelenés, a hatékony és informatív ügyviteli anyagok használata. Ennek jegyében készültek el a kisarculati elemek, amik azóta is segítik munkájukat.

Branding

Website

A site tervezésekor fontos szempont volt, hogy megfelelően tájékoztassa a magyarországi és külföldi partnereket, bérlőket. Ezenkívül könnyen átlátható struktúrába kellett szerveznünk a lakáskínálatot, hogy a feltüntetett paraméterek alapján a lehető legkényelmesebben kiválasztható és lefoglalható legyen a megfelelő rezidencia vagy családi ház. Mindez mobil eszközökről is könnyen kivitelezhető, és az exkluzív design hozzáadásával megfelelő presztízst kölcsönöz a Bastion Residence oldalnak.

Print

A mindennapi üzleti gyakorlatot és az értékesítést különféle nyomtatott anyagokkal támogatjuk. Az egységes arculatot szolgáló dossziék, bemutatkozó brosúrák exkluzív minőségben, lakkozott formában kerültek gyártásra, és helyet kapnak a Bastion Residence központi helyiségeiben. Az anyagok kiváló minőségének központi összetevőjét az exkluzív helyszíni fotók adják.

További projektjeink