Menü

Biomimetic Hub


A biomimetikus fogászat hazai szakértője, Dr. Forster András DMD, PhD az általa megálmodott és megvalósított brand, a Biomimetic Hub weboldalán a téma kurzusaira invitálja fogász kollégáit, melyeket András és neves külföldi meghívottjai tartanak. A kurzusok fő regisztrációs felülete a nemrég átadott weboldal, amin keresztül egyszerűen, OTP Simple bankkártyás fizetéssel néhány pillanat alatt regisztrálhatunk.

Fogorvosi felület

A Biomimetic Hub-ot Dr. Forster András alapította azzal a céllal, hogy felgyorsítsa a biomimetikus fogászati elvek elterjedését Magyarországon és Kelet-Közép Európában. Küldetése, hogy képzései által minél szélesebb szakmai körben ismertesse meg a biomimetikus konzerváló fogászati módszert. Weboldalának megtervezésével és arculatának kialakításával cégünket bízta meg.

A tervezés során wireframe segítségével közösen határoztuk meg, milyen szekciókból és elemekből épüljön fel az oldal. A szakmai fókuszú tartalomírást tanácsadásunk mellett partnerünk végezte figyelve arra, hogy az információ ne csak a weboldalra látogatók számára legyen egyértelmű és könnyen fogyasztható, de keresőbarát szempontból is támogassa az oldalt. 

Tervezés és tartalmi koncepció

Dr. Foster András rendkívül aktívan használja a közösségi platformokat, követhető a Facebookon és az Instagram felületén is. Tanácsadás keretében több ízben is szó esett arról, milyen módon tudja a releváns célcsoportjához leghatékonyabban eljuttatni bejegyzéseit. 

Látogasd meg az oldalt: https://www.biomimetichub.com

Arculattervezés

András, mint a biomimetikus konzerváló fogászat vezető szakértője, oktatási platform alapításának céljával hozta létre a website-ot. Az itt, és a kurzusokon megjelenő arculat prémium irányvonalú. Nagy hangsúlyt kapott a természetközeliség, fő szempont volt, hogy kerüljük a tipikus fogászati sémákat. Moodboard alapján választotta ki partnerünk a stílus elemeket: geometriai elemek, természetes formák, rendhagyó, akár kicsit meghökkentő, szabadkezes rajzolást, skiccek, naturális, föld színek.

Webfejlesztés

A Biomimetic Hub weboldal elsősorban a kurzusra jelentkezők számára készült. Fontos volt, hogy a világ minden tájáról, bármilyen élethelyzetben (akár rendelés közben, akár pihenő időben, vagy utazás során) könnyen navigálható regisztrációs rendszert építsünk ki. A szakma sajátossága, hogy azonnali impulzusokra épül a tanfolyamra való regisztráció, a felhasználók azonnali igénye a gyors fizetés és az ügyintézés, így ehhez az elváráshoz igazítottuk a felületet is. A jelentkezési folyamat része az online bankkártyás fizetés.

Egyaránt fejlesztési cél volt, hogy partnerünk hírlevél feliratkozókat gyűjthessen, ezért a látogatók feliratkozóként automatikusan megkapják a teljes hozzáférést Forster András publikációihoz.
A weboldalon blog modul is működik, hogy a lezajlott kurzusok összefoglalói a leendő új jelentkezők számára is hozzáférhetőek legyenek. 

Mit mondanak ők?

Dr. Forster András PhD Tulajdonos

Olyan szakemberként, aki határozott elképzeléssel rendelkezik a megjelenítendő szakmai irányvonalak kapcsán és némileg egyedi stílusjegyekben gondolkozik, egy olyan kreatív csapatot kerestem, aki a sablonosság érzésének teljes kizárása mellet képes az elképzelésemet a webre szabott dinamikus, professzionális és jól értelmezhető formába önteni. A kreatív folyamat kezdetétől jól tudta a csapat értelmezni az elképzelésemet, és a saját remek ötleteik mellet az én iránymutatásom is kellő hangsúlyt kapott. Végeredményben egy olyan eredeti site-ot sikerült alkotni, amely a termékünk egyediségét a személyiségemre szabott formában és szenvedéllyel tudja megmutatni. A fejlesztők az oldal átadása után sem engedték el a kezem, és reaktívan segítenek az oldal karbantartásában és további fejlesztéseiben. Egy kreatív, profi és emberközeli csapatot ismertem meg.

További projektjeink