Menü

MUQI

A MUQI egy átfogó munkaerő szervező szoftver, mely kiemelkedő integritással kezeli a gyorsan rotálódó vagy időszakosan felmerülő munkaszervezés folyamatát. Ügynökségünk a webes felületek megtervezésével, kialakításával és online marketinggel segíti a projekt tulajdonosait.

Design

Az arculattervezés és a webdesign kialakításánál a modern, letisztult kép létrehozása volt a cél, mely kellőképpen teches hatást nyújt, de közben barátságos érzetet kelt. A webes felületen könnyű navigálni, a felépítés pedig a hirdetési célokat is támogatja, hiszen a célcsoportok számára landing page-ek készültek, melyek készítésénél a szövegírás SEO szempontjaira is odafigyeltünk.

Arculat
Webdesign
SEO

A MUQI webes felülete WordPress keretrendszerben készült, így biztosítva azt, hogy a tartalomfeltöltés és -módosítás egyszerűen kivitelezhető legyen. WordPress szakértő csapatunk odafigyelt a weboldal biztonságának maximalizálására is, így az ügyfél alacsonyabb költségen kapott az igényeit kiszolgáló, funkcionális és megbízható weboldalt.

Webfejlesztés

Google Ads

A MUQI számára Google Ads hirdetések segítségével generálunk online leadeket, akiket search és display remarketing kampányok segítségével érünk el. A hirdetések működését folyamatos monitorozással tartjuk kézben, az megbízót pedig rendszeres havi riportok biztosításával tájékoztatjuk az eredményekről.

További projektjeink