Menü

Tradingdiary Pro

A szoftver elsősorban magánszemélyeket – esetenként cégeket – segít tőzsdei ügyleteik adatainak összegzésével és az azokból származó kimutatásokkal. Ennek hatékonyabb felületre helyezése miatt keresett meg minket a tulajdonos.

Webdesign

A Trading Diary elsődleges és egyetlen értékesítési csatornája korábban egy Joomla weboldal volt, amely nem szolgálta ki megfelelően a marketing szempontokat, nem volt reszponzív, és biztonsági problémák is felmerültek vele kapcsolatban. Célunk az volt, hogy egy mobileszközökön is megfelelően működő, értékesítést segítő oldalt hozzunk létre, hogy a Trial verzió letöltésére, azon felül pedig a szoftver megvásárlására ösztönözzük őket.

Reszponzív
Felhasználóbarát
Keresőoptimalizálás

A frontend fejlesztésénél a professzionális benyomás kialakítása volt a cél, természetesen a felhasználói élményre kiemelt figyelmet fordítva. Az egyszerű navigáció létrehozása mellett a mobilra optimalizálás szerepelt az elvégzendő lista élén.
Látogasd meg az oldalt: tradingdiarypro.com

Frontend fejlesztés

Szövegírás

A weboldal teljes tartalmában idegen nyelvű, angolul és németül készült. A szöveg írásánál a figyelembe vettük a keresőoptimalizálási szempontokat, ugyanakkor törekedtünk a könnyen érthetőségre. Annak ellenére, hogy a témából adódóan a célközönség is meglehetően specifikus, cél volt, hogy bárki számára értelmezhető információkat adjunk át.

További projektjeink