Menü

VisitHortobagy.com

A 2023-as évet egy újabb turisztikai témájú honlap átadásával zárjuk. Megtisztelő felkérést kaptunk a Hortobágyi Nonprofit Kft. új, a Hortobágyot bemutató weboldalának elkészítésére, melyet örömmel vállaltunk. Annál is inkább, mivel a megkeresés korábbi sikeres projektjeink miatt érkezett. Partnerünk a visiteger.com honlapja alapján kereste meg ügynökségünket, így magabiztosan vágtunk bele a feladatba.

UX Design

Partnerünk kiforrott, dinamikus arculattal rendelkezett, így munkánk során igyekeztünk az alapelemeket megtartani, azonban megjelenésében frissíteni rajta. Mivel a nemzeti park minden évszakban más arcát mutatja, így alapelgondolásunk az volt, hogy négy évszakos designt tervezünk. Ehhez kapcsolódóan olyan megoldásra volt szükség, ahol a tartalom szabadon szerkeszthető, így partnerünk saját elképzelésére szabhatja a főoldal tartalmát. A nyitó oldalon található videók minden frissítésnél véletlenszerűen kerülnek lejátszásra, így a visszatérő látogatók mindig új vizuális élménnyel találkoznak.

A portált a saját fejlesztésű Synergy Fox keretrendszerünket felhasználva és személyre szabva építettük fel. Fontos követelmény volt, hogy a tartalom bővítése során az oldal egységes megjelenése megmaradjon, ezért korlátlan mennyiségben hozható létre aloldal anélkül, hogy sérülne az összkép. Mivel az állandó programok mellett szezonális eseményekkel is várja látogatóit a Hortobágy, egy könnyen kezelhető eseménykeresőt is terveztünk. A keresőbe az érkezés pontos dátumát beírva mindenki azonnal megtalálhatja a számára megfelelő aktuális programot.

Synergy Fox webfejlesztés

Egyedi térkép

A projekt egyik legizgalmasabb feladata volt a főoldalon található térkép megrajzolása. Szakavatott grafikus kollégánk pár hét alatt elkészítette a település és a nemzeti park térképét, melyen elhelyezésre kerültek a kiemelt desztinációk ikonjai is. Ezekre kattintva a látogatók könnyedén el tudnak navigálni a területen és gyorsan megtalálják a keresett céljukat. 

Üzemeltetés és karbantartás

A weboldal folyamatos és zökkenőmentes üzemelését Cloud technológia segítségével biztosítjuk, amelyhez saját szerver-infrastruktúránkat használjuk. A karbantartási feladatok középpontjában a felmerülő kérések gyors és zökkenőmentes kezelése áll. Support szolgáltatásunk ezen a területen nyújt rendelkezésre állást ügyfelünk számára. A Synergy Fox keretrendszer emellett lehetővé teszi, hogy a későbbi fejlesztések problémamentesen valósuljanak meg, miközben egy olyan megbízható és biztonságos rendszert biztosít, amely egy ilyen komplex felület működéséhez szükséges.

visithortobagy.com

További projektjeink