Menü

ProSelf. Érted vagyunk.

A ProSelf csapata elkötelezett abban, hogy támogassa az egyént és a szervezeteket a JÓL-LÉT elérésében. Online és offline eszközökkel támogatjuk a folyamatot, a fejlesztésekkel folyamatosan igazodunk a változó felhasználói igényekhez.

Branding

A ProSelf fókuszának központjában az egyén áll, és az őt körbevevő főként vállalati környezet. A személy és a metastabilitás fogalmának ötvözetéből alkottuk meg a logót, ami arra inspirál minket, hogy a körülményekhez folyamatosan alkalmazkodva újra és újra felálljunk, új tapasztalatokkal gazdagodva egyenesbe kerüljünk. 

Inspiráló
Friss
Személyes

A magyar, német és angol nyelven is elérhető site tömören, modern köntösben foglalja össze a ProSelf misszióját és eszközeit. A tervezéskor olyan vizuális elemeket vettünk igénybe, amik a frissességet, innovatív gondolkodást és nyitottságot sugározzák. A reszponzív oldalépítés alapvető elvárás volt, ugyanígy a beépített blog, amin keresztül a szerzők tudományos háttéranyagokat publikálhatnak.

Website

Alkalmazás

A kimondottan vállalati környezetre szabott alkalmazás a pozitív visszajelzések küldését, támogatás felajánlását vagy segítségnyújtást kínál a felhasználóknak. A meghívásos rendszeren alapuló szoftver egy tágabb szervezetfejlesztési folyamat eszköze és konkrét célkitűzéseket szolgál. Fejlesztése nem szünetel, a legújabb funkciókkal kibővített változat hamarosan elérhető lesz a vállalati felhasználók számára.

Felmérések

Az egyén és vállalat JÓL-LÉT mutatóihoz és az erre épülő programokhoz elengedhetetlenül fontos a minél kiterjedtebb felmérés és mintavétel. A webalkalmazással párhuzamos futó side-project a kérdőív, aminek célja, hogy minél szélesebb hazai körben felmérje a vállalati dolgozók JÓL-LÉT állapotát és az általuk fontosnak tartott értékeket. A folyamatosan fejlődő szoftver mobileszközökről is kitölthető, riportot készít és küld kitöltőjének, és új felhasználókat von be a ProSelf közösségébe.

További projektjeink