Menü

Utánpótlássport

A hazai sportélet hiánypótló webes felülete, az utanpotlassport.hu 2022-ben teljes megújításon esett át. Az utánpótlás korosztály sporteredményeivel foglalkozó hírportál 10 év után döntött egy felhasználói élmény szempontból teljesen megújult felület elkészítése mellett. A tervezésben és fejlesztésben az előző portálhoz hasonlóan ügynökségünk volt a partner.

Egy portál a legfiatalabbak sporteredményeivel

A közös munka kiindulópontjaként egy 10 éve üzemelő, nagy látogatottságú Wordpress portál szolgált, ami mind designjában, mind felépítésében megérett az újragondolásra. Legfőbb célunk egy mai hírportál trendeknek megfelelő megjelenésű, gyors és átlátható felület létrehozása volt.

Megoldások, melyeket a Synergy Fox Application egyedi fejlesztés során alkalmaztunk: 

  • címlapszerkesztő, cikkek léptetése a címlapon
  • variálható layoutok a címlapon és a főoldali blokkokban
  • főoldali szerkesztő a sportági blokkok és a blokkokon belüli layoutok szerkesztésére
  • cikkek automatikus töltése és rendezése a főoldal sportági blokkjaiban
  • bannerek, banner blokkok kezelése
  • nagy mennyiségű képanyag kezelése, beépített crop minden képtípushoz
  • OG és SEO mezők automatikus kitöltése

Logó és arculat

A hírportállal együtt a lap logója és arculata is frissítésen esett át. Minimalista, modern, dinamikus, fiatalos formák és színek vegyítésével jutottunk el az előző logó és arculat megújításáig, ami a hírportál felületén kívül számos más felületen kell, hogy helytálljon. A rendszeres időközönként, nagy létszámú közönség előtt tartott sajtótájékoztatók felületein megjelenő arculati elemek sajtófalon, óriásplakáton vagy egy tollon elhelyezve, egy színben is jól beazonosíthatók, és közvetítik a hírportál szellemiségét.

Korszerű sportújságírás

A sportrajongó közönség által sűrűn látogatott felület mellett fontos volt egy gyors, kényelmes és magától értetődő admin felület tervezése és fejlesztése. Nagy létszámú háttércsapat dolgozik azon, hogy a sportolók eredményei naprakészen jelenhessenek meg, az ő munkájukat tettük hatékonyabbá. A régi oldalról 60.000+ cikkét migráltuk át, és a fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy a portál több százezer cikknél is gyors maradjon és remek felhasználói élményt nyújtson.

Üzemeltetés

A fejlesztés mellett a portál üzemeltetését is biztosítjuk. A technikai háttér kialakításánál állandó jellegű magas látogatószámra készítettük fel az üzemeltetői környezetet. A nagyobb sporteseményekről való tudósítások esetében sokszor percek alatt több ezer látogató érkezik az oldalra, ezért a stabil működés elsődleges fontosságú.

Látogasd meg az oldalt: utanpotlassport.hu

Mit mondanak ők?

Bruckner Gábor Ügyvezető, főszerkesztő

A Hrenko-val 2011 óta, az Utanpotlassport.hu indulása óta állunk kapcsolatban. Az eltelt bő évtizedben mindvégig kreativitás és rugalmasság jellemezte a céget, a jelenlegi, megújult, minden elemében korszerű, olvasóbarát portál pedig bizonyság arra a magas szakmai színvonalra, amelyet a vállalkozás napjainkban képvisel.

További projektjeink