Menü

Omega Ingatlanfejlesztő Szolgáltató és Beruházó Zrt

Az Omega Ingatlanfejlesztő Zrt. ingatlanok, egyedi építésű lakó / társasházak kivitelezésével, értékesítésével foglalkozik. A cég üzleti megfontolásokból, márkaismertsége erősítése valamint az értékesítése növelése céljából olyan eszközöket kívánt igénybe venni, mely lehetőséget kínál arra, hogy az online/digitális platformokon keresztül hatékony csatornákon és kommunikációs eszközökkel érje el a piacát.

Webdesign

A webdesign tervezés során kiemelt cél volt, hogy a megjelenés letisztult, modern és üzleties legyen. A struktúra kialakításánál figyelmet fordítottunk az egyszerű navigációra, így az érdeklődők egyszerűen navigálhatnak és könnyedén megtalálják, amit keresnek.

Modern
Letisztult
Üzleties

Vállalati weboldal kialakítása

Az Omega Zrt. vállalati bemutatkozó weboldala egy reprezentatív, one-page jellegű weboldal, melyet Webflow technológiát alkalmazva készítettünk el. Már a tervezés során is fontos volt, hogy kijelzőre optimalizált, reszponzív megoldásokat alkalmazzunk. A frontend bármilyen felbontású kijelzőn, természetesen a felhasználói élményt előtérbe állítva működik.
Látogasd meg az oldalt: omegazrt.hu

További projektjeink