Menü

Shaolin Studio

A Shaolin Studio induló vállalkozásként nem rendelkezett arculati anyagokkal, kommunikációs eszközzel, marketing tervvel, ezek megtervezésével, kialakításával bíztak meg minket.

Arculattervezés

Az arculat megtervezésénél a studio nevéből adódó keleties vonásokból indultunk ki. Törekedtünk a tökéletes összhang megteremtésére, hiszen egy szépség- és masszázsszalon vendégei számára ez mindenképpen vonzó. Az arculat és a webdesign egyaránt eleganciát, kifinomultságot sugároz.

Interior design
Social media management
Online és print anyagok tervezése

Az előbbieket a szalon belső designja tette teljessé, melynek brandingelt elemeit házon belül terveztük és a kivitelezés lebonyolítását is mi végeztük, az üvegmatricáktól, a brosúrákon át egészen a külső világítótábláig.

Interior design

Social media és online marketing

Az offline anyagokon túl természetesen online jelenlétre is szükség volt, főként a vevőszerzés céljából. Ehhez arculatra szabott és releváns tartalommal, rendszeresen frissülő Facebook oldalt és hirdetési fiókot hoztunk létre, melyet folyamatosan mi kezelünk. A sor később marketing automatizációs rendszerben kezelt, havi hírlevél küldéssel bővült.
Látogasd meg az oldalt: shaolinstudio.hu

Print anyagok tervezése

Az online marketing mellett különböző szóróanyagok, hirdetések és kiadványok tervezése is feladatunk volt.

További projektjeink