Menü

Anna and the Barbies

Az Anna and the Barbies zenekar weboldalánál nagy kihívással néztünk szembe, hiszen rajongói célcsoportjuk meglehetősen speciális. Az általuk támasztott igényeket és elvárásokat végül egy egyszerűen kezelhető weboldalban testesítettük meg.

Rock a weben

A weblap elkészítésének első számú kritériuma az volt, hogy illeszkedjen a zenekar arculatába. Vagyis legyen erőt és dinamikát sugárzó, kövesse a trendeket és természetesen minél könnyebben szólítsa meg a rajongókat.

Vagány
Dinamikus
Szerethető

A külsőségek mellett persze ugyanolyan fontos volt a funkcionalitás is. Elsődleges szempontként szerepelt például az, hogy a tartalmat könnyen lehessen szerkeszteni. Ennek megkönnyítésére WordPress motort használtunk, így az eljövendő koncertidőpontok épp olyan egyszerűen frissíthetők, mint a feltöltött dalszövegek.

Weboldal

Mit mondanak ők?

Pásztor Anna Frontember

"A legfontosabb, hogy nagyon büszkék vagyunk a honlapunkra! Andrásék egy teljesen ismeretlen világba csaptak bele, amikor megkerestük őket. Előttünk még nem készítettek zenekari honlapot, de az eredmény önmagáért beszél! Minden kérésünket türelemmel és messzemenőkig rugalmasan kezelték, a megoldásra váró kérdésekhez kifejezetten kreatívan és konstruktívan álltak hozzá. Köszönjük szépen!"

További projektjeink