Menü

Tamas Gender

Gender Tamás Junior – az Alfa-generációs gokartversenyző, aki beleszületett a motorsport világába. Célja, hogy ő legyen Magyarország következő Forma-1-es versenyzője. Büszkék vagyunk, hogy mi készíthettük Tamás arculatát és professzionális website-ját. Ismerjétek meg a projektet!

Tervezés

A legjobbak közé tartozni - Tamás és csapata ezt a célt tűzte ki maga elé, így az őt reprezentáló oldalnak is ebbe a profilba kell ileszkednie. UX kutatást végeztünk a Formula autós versenyzők online felületein, és a legjobbnak ítélt megoldásokat alkalmaztuk a site tervezésénél. Tamás korából és a témából adódóan is fiatalos és lendületes végeredményt akartunk elérni. A site koncepcionális tervezésénél aktívan együttműködtünk Tamás kommunikációs team-jével, akik igazi partneri segítséget nyújtottak a minőségi végeredmény eléréséhez.

Az életrajzi és karrier adatokon túl a site bemutatja a manageri csapatot, a legfrissebb híreket, valamint a legfontosabb információt: az aktuális versenytáblázatot az egyes versenyek részleteivel, és az ott elért eredményekkel. A website Synergy Fox keretrendszerükben készült, multibrand és multidomain megoldással támogatva Tamás és a versenyzői csapat online felületeinek kezelését.

Tartalom és webfejlesztés

Arculattervezés

A legjobbaktól meríteni inspirációt - az arculattervezés első lépéseként felmértük és kielemeztük a legsikeresebb F1 pilóták logóit, és meghatároztuk azokat a kritériumokat, amiknek az alkalmazásával és betartásával Tamás arculata illeszkedhet az illusztris névsorba. Az online felületeken kívül számos promóciós és merchandising anyagon jelenik meg a jövőben a logó, aminek a kialakítását Tamással közösen vittük végbe. A logónak tükröznie kellett azt a profi, letisztult irányvonalat, amit a Formula autós világ szereplői képviselnek, mindemellett ki kellett fejeznie, hogy Tamás Magyarországot képviseli a nemzetközi mezőnyben.

Partnerségben

Ügynökségünk tagjai között több komoly autósport rajongó van, így a Gender Racing Team-mel közösen folyó projekt kimondottan közel állt a szívünkhöz. Tamás website-ján kívül a csapat weboldalát is létrehoztuk, illetve az online felületeken kívül klasszikus print marketing anyagokat is terveztünk részükre. Szurkoljunk együtt Tamásnak, hogy hamarosan újra magyar Forma-1 versenyzője lehessen Magyarországnak!

Látogass el az oldalra:
https://tamasgender.com/

Kiajánló

Egy ilyen léptékű cél eléréséhez természetesen partnerekre és szponzorokra van szükség. Az ő elérésükhöz, tömör és informatív tájékoztatásukhoz elengedhetetlen egy olyan szakmai és vizuálisan figyelemfelkeltő anyag, ami összefoglalja Tamás munkásságának mérföldköveit és céljait. Ennek átadására kiajánló anyagot terveztünk, magyar és angol nyelven.  A kiajánló koncepcionális tervezését a kommunikációs csapattal együttműködve végeztük, és helyet kaptak benne a főbb karrierállomások, szemle az eddigi sajtómegjelenésekből, a Parolin csapat és Tamás személyes bemutatása, valamint a szponzori megjelenési lehetőségek. A kivitelezésben is a prémium minőséget céloztuk és valósítottuk meg.

Tamás és csapata számos kiállításon és sajtóeseményen vesznek részt, így az ehhez szükséges arculati anyagok megtervezésében és kivitelezésében is segítséget nyújtunk.

Image video

Az évek során rengeteg képi és videó anyag gyűlt össze Tamás versenyeiről, karrierjének főbb történéseiről. A forrásanyagokból informatív és lendületes image videót készítettünk, magyar és angol nyelven. A narráció szövegének megírása szintén a feladat része volt, a kész videóhoz pedig az F1 közvetítésekből jól ismert Szujó Zoltán, az MNASZ új elnöke adta a hangját.

Nézd meg a videót!

 

3D autómodell

Egy új versenyautó beszerzésének előzményeként részt vettünk a kiválasztott autó 3D modelljének elkészítésében. A kiválasztott típusú autó 3D biankó fájlja rendelkezésre állt, erre helyeztük el a támogatói logókat, az egész végeredményt textúrázva, majd a Hungaroringre behelyezett autóval kompozitált képekké alakítva.

További projektjeink