Menü

Panarini

A Balaton vidéke elsősorban a borászatairól híres, azonban egy különleges vállalkozásnak is otthont ad, mely szintén a gasztronómia területén tevékenykedik. Szentgyörgyváron alakította ki halnevelő és feldolgozó üzemét a Panarini Hungária Kft., mely olyan neves TOP éttermeknek szállít, mint a Textura, a Robinson, a Városliget Cafe vagy a Szépilona étterem. Weboldaluk frissítésére és a struktúra átalakítására 2022-ben cégünket kérték fel.

Célkitűzés

A Panarini fennállása óta arra törekszik, hogy a fenntarthatóság jegyében a legkiválóbb minőségű halhúst biztosítsa Magyarországon és az Európai Unió többi országában is. Halnevelőjükben olyan különleges fajok találhatók, mint a szibériai tokhal, lazacpisztráng vagy a szivárványos pisztráng, melyet a csúcsgasztronómia is előszeretettel használ. Így elérkezett az idő, hogy webes megjelenésük tükrözze a cég által nyújtott minőséget is.

A webdesign kialakításában feladatunk volt visszatükrözni a prémium kategóriát, melyet termékeik és üzletpolitikájuk is sugall. Mindig hálás feladat gasztronómia témában weboldalt készíteni, de a Panarini esetében ez még ideálisabb volt. A weboldalon található összes fotó saját telephelyükön, profi fotós csapat által készült, így rendkívül inspiráló volt a design megtervezése. 

Webdesign

Webfejlesztés

A WordPress alapú oldal felkészült arra, hogy akár webshopként is működhessen WooCommerce integrációjával. Az elsősorban online sales-t támogató landing oldalak leadeket gyűjtenek, azonban a háttérben egy sokkal nagyobb fejlesztés vár arra, hogy Magyarországon és Európa szerte ne csak a partnerek, de a végső felhasználók is webshopból rendelhessék meg a termékeket.
Látogasd meg az oldalt: panarini.com

Szövegírás

Szakmai vezetés mellett a weboldal tartalmi elemeinek gyártása is a feladatunk volt. A megbízás során betekintést nyertünk a Panarini mindennapi működésébe, a munkafolyamatokba, így a SEO szempontokat alapul véve készült el a tartalom is. 

További projektjeink