Menü

Anna Café

Az Anna Café 1954 óta ismert, híres emberek találkozóhelye, bekapcsolódva a város szívében található Váci utca pezsgő életébe. Nagy múltja miatt, az employer branding a stratégiájuk fontos része, a toborzás pedig a működés elengedhetetlen feltételét képezi az esetükben. Mi a recruitment kampányok online lebonyolításában vagyunk a brand segítségére.

Facebook hirdetéskezelés

Az Anna Café recruitment szempontból lényeges célközönségét a legnagyobb számban és a leghatékonyabban Facebook hirdetések által érhetjük el, így ennek érdekében folyamatos kampányokat kezelünk. A hirdetések a mérhetőség érdekében természetesen UTM paraméterrel ellátott linkkel és folyamatosan frissített szöveggel, kreatívval vannak ellátva, hogy biztosítsuk az eredmények teljesülését.

Hatékony
Skálázható
Jól konvertáló

Az eredményes munkavégzés érdekében a grafikai munkák tervezését is átvettük, így biztosítva a digitális employer branding kampányok sikerességének maximalizálását. A legfrissebb trendekkel tisztában lévő és évtizedes tapasztalattal rendelkező grafikus, designer kollégáink keltik életre a megálmodott koncepciót.

Grafikai munkák

Statisztika

A visszamérés minden sikeres projekt vagy kampány záloga lehet, ezért az Anna Café esetében is kiemelt figyelmet fordítunk rá. Minden hirdetésünkben UTM paraméterezett linket használunk, ami pontosítja a statisztikákat és a weboldal analitikájával egybevetve nekünk és az ügyfélének is nagyobb rálátást biztosít arra, hogy mikor, mi teljesít jobban. Ezek tudatában könnyebben tervezzük meg a következő lépést és az eredmények is folyamatosan javulnak.

Tanácsadás

A havi riportok elkészítését sok esetben személyes találkozó is kíséri, ahol megbeszéljük az előző hónap statisztikáját, átnézzük a webes riportokat, majd igyekszünk a lehető legjobb tudásunk szerint meghatározni a következő lépéseket.

További projektjeink