Menü

GYÖNGYÖK.com

A Mátra Művelődési Központ marketingjének általunk kialakított webes kommunikációjában és az új városi platformon, tartalomban és a modernizált arculatban is visszaköszönnek azok az értékek, amelyeket Gyöngyös és környéke képvisel.

Webdesign és UX/UI tervezés

Újonnan fejlesztett honlapról beszélünk, ezért a design és a felhasználói élmény aspektusaira nagy hangsúlyt fektettünk. A gyongyok.com esetében a leginkább szem előtt tartott cél az egyszerű használhatóság, illetve a Mátra Művelődési Központ sokszínűségének és Gyöngyös hívószavainak vizuális kidomborítása volt. Az oldal (természetesen reszponzív) kialakításának köszönhetően, a modern webes felület találkozik a városra is jellemző tradícionális értékekkel.

Elegáns
Modern
Barátságos

A Laravel keretrendszerben létrehozott honlap esetében kulcsfontosságú faktornak tartottuk, hogy az oldal, adjon többet a felhasználónak, mint egy egyszerű turisztikai weboldal. Ezen irányvonal mentén építettük be a gyongyok.com oldalba azt a funkciót, melynek segítségével összeállítható, PDF fájlban letölthető, majd ki is nyomtatható a személyre szabott gyöngyösi, Mátra Művelődési Központ által szervezett események programterve. Az oldal nem csak programkereső funkcióval rendelkezik. Lehetőség van családi, vagy céges események (pl. esküvő, konferencia) szervezéséhez szükséges termek online foglalására is.

Egyedi fejlesztés

Üzemeltetés és karbantartás

A karbantartási feladatok egyik leginkább sarkalatos pontja, a felmerülő problémák gyors és gond nélküli elhárítása. Support szolgáltatásunk garanciát jelent arra, hogy ezen negatívumokat hatékonyan orvosolhassuk. A Laravel keretrendszer lehetőséget ad arra, hogy a jövőbeli fejlesztések is gondtalanul megtörténhessenek, miközben olyan biztonságos működésre ad lehetőséget, amelyet a Mátra Művelődési Központ professzionalitása megérdemel!

Marketingautomatizáció

A marketing automatizációs szolgáltatásunk során, fő célcsoportként a Mátra Művelődési Központ társintézményeinek tagjait (civil szervezetek, művelődő közösségek, speciális csoportok) célozzuk meg. Ezen felül a Gyöngyös és környéki, kulturális programok iránt érdeklődőket érjük el az automatizációs szoftver által nyújtott technika segítségével, a létező legperszonalizáltabban.

További projektjeink