Menü

BroadMax

A Broadmax a professzionális hangtechnika broadcasttal kapcsolatos területeinek szakértője. Ezt a mérnöki szemléletet kellett behoznunk re-brandingjükbe, aminek során a cég logóját, arculatát és weboldalát is megújítottuk.

Re-branding

Hangtechnika, broadcast, mérnöki szemlélet, precizitás, fiatalos lendület, frissesség… ezek voltak a kulcsszavai az arculat megújításának. A Broadmax csapat sokféle eszközön, felszerelésen, ügyviteli anyagon jelenik meg, így egy jellegzetes új logót és elsődleges arculati színt kapott.

Eredményes
Modern
Dinamikus

Website-juk nem csupán információkkal látja el a látogatókat, hanem rengeteg termék is helyet kapott a felületen, aminek megvásárlására, beszerelésre, konfigurálására és a hozzájuk kötődő összes szolgáltatásra és kiegészítőre egységes ajánlat kérhető. Ez a funkció nagyban megkönnyíti azok munkáját, akik a hangtechnika területén dolgoznak, hiszen egy felületen érhetik el a termékeket és a szolgáltatásokat, nem beszélve a legújabb szakmai hírekről, aktualitásokról. Mindezt egyszerűen, mobileszközökről is.

Website és UI/UX tervezés

Webshopfejlesztés

A már említett termékek összetett hierarchiában helyezkednek el a weboldalon belül, így különböző paraméterek, gyártók és terméktípusok alapján válogathatjuk össze kosarunkat. A termékek skálája a kisebb kiegészítőktől a keverőpultokig és nagy hangtehnikai berendezésekig terjed. A termékekhez rendelhető modulok, kiegészítő termékek mindannyian egy felületen érhetők el és válogathatók össze, így radikálisan lerövidítve azt az időt, ami a megrendelői érdeklődéstől az ajánlatadásig, vásárlásig eltelik.
Látogasd meg az oldalt: broadmax.hu

Üzemeltetés és karbantartás

 

A Broadmax website-jához hasonló oldalak üzemeltetését, tárhelyük biztosítását is és domain ügyintézését is végezzük, hogy a szolgáltatás folyamatos és zökkenőmentes lehessen.

További projektjeink