Menü

AMIKO HOME

Az AMIKO Home magyar fejlesztésű okos otthon eszközei és kamerarendszerei segítségével bárki felokosíthatja lakását, hogy kényelmesebben irányíthassa eszközeit a mindennapokban. Annak érdekében, hogy ez az üzenet a célcsoporthoz is eljusson, leforgattunk egy image és 3 reklámvideót, illetve vadiúj webdesignt terveztünk, amihez egyedi fotók is készültek.

Reklámvideók

A reklámvideók koncepciójának kitalálásánál az előre megalkotott három különböző buyer persona volt a kiindulási pont. Ezeknek megfelelően az üzenetekkel, majd storyboardokkal indítottuk a projektet. Végül a kivitelezéshez a casting, a helyszín, illetve a zene kiválasztása is az ügynökségen belül zajlott. Az innovációra nyitottaknak, a szülőknek és a háziállat tulajdonosoknak szóló reklámvideók azóta angol verzióban is elkészültek.

Szórakoztató
Terjeszthető
Jó hangulatú

A forgatási napokat termékfotózással egészítettük ki. Mivel az AMIKO Home termékek otthoni használatra készülnek, így semmiképp sem szerettünk volna hideg, műtermi képeket. Sokkal inkább környezetbe helyezett, a hangulatot jobban átadó fotókat vizionáltunk, amelyek végül a gyakorlatban is megvalósultak és jó alapot kínáltak a webdesign megtervezéséhez.

Termékfotózás

Image videó

Az image videó célja a termékek gyors és könnyen érthető bemutatása, illetve a célcsoportba tartozó buyer personák figyelmének egyszerű felkeltése volt. Ennek érdekében a reklámvideók egyes részeit, illetve digitálisan megalkotott képsorokat használtunk, a reklámvideókból már ismert zenei aláfestéssel. A végeredmény koherens, befogadható és jól átadja a termékcsoport üzenetét, a brand hangulatát.

Webdesign

Az AMIKO Home termékeit bemutató, főképp tájékoztató célú új website-hoz természetesen vadiúj webdesign is készült. A tervezésnél elsőként az arculati kézikönyvhöz nyúltunk, a végső irányt pedig a fotózás anyaga adta meg. A végeredmény egy letisztult, szellős, mobilon is tökéletesen használható felület lett, amit a célcsoport összes tagja könnyedén használhat, és amely a konverziókat egyenesen a már üzemelő webshopba irányítja.

További projektjeink