Menü

Street Kitchen

A Street Kitchen Magyarország egyik kedvenc online receptgyűjteménye, amit Fördős Zé márkája és a vendégszereplők jelenléte erősít. A friss, trendi kaják elkészítési módjának bemutatása mellett, az skshopban webshop monetizálja az érdeklődéseket. Mi a két felület ismertségnövelését végezzük ppc alapú kampánykezeléssel és kapcsolódó feladatokkal.

Social media hirdetéskezelés

A webshop és a recept oldal egyaránt jelentős organikus forgalmat bonyolít a social mediából, amit PPC hirdetésekkel támogatunk. A carousel típusú webshop hirdetések és a poszt promóciók egyaránt biztosítják a nagyobb elérést, jobb konverziós arányt. Ezeknek köszönhetően a két felület egyik legnagyobb forrásává vált a Facebook és az Instagram integrált rendszere.

Remarketing közönségek
Szövegírás
Hirdetési kreatívok

A Street Kitchen nem kevésbé jelentős kommunikációs csatornája a YouTube, ahol a videók jobb terjedését Google Ads kampánykezeléssel oldjuk meg. A kampányok folyamatos futtatása segít abban, hogy új nézők fedezzék fel a csatornát, és még több SK rajongó szülessen. Az ismertségnövelésen kívül Google Shoppping hirdetések készítésével is kísérletezünk a shop számára.

Google Ads hirdetéskezelés

Google Data Studio

Ügyfeleink számára minden esetben havi riportot biztosítunk, ez így volt a Street Kitchen esetében is, ám az ügyfél külön kérése volt, hogy táblázatos forátum helyett vizuális módszert alkalmazzunk. Ennek érdekében hoztunk létre egy interkatív, dinamikusan szűrhető dashboard felületet a Data Studioban. Ennek köszönhetően a riportok elkészítése automatikus, mindössze a kiértékelésre kell rendszeresen időt szánni.

Tanácsadás, konzultációk

Induló és hosszabb múltra visszatekintő ügyfélkapcsolatok során is kiemelten fontosnak tartjuk a rendszeres egyeztetést, folyamatos rendelkezésre állást. Rövid, 24-48 órás SLA mellett vállaljuk például a Street Kitchen kérdéseinek, kérdéseinek megválaszolását és a legtöbb munka elvégzését is. Tanácsadás, konzultációk alkalmazásával igyekszünk minél többet kihozni a projektből.

További projektjeink