Menü

AJC Central Europe Office

A megbízás célja egy olyan weboldal létrehozása volt, amely bemutatja az AJC közép-európai irodáját és tevékenységét, illetve aminek fő funkciója a hírek és publikációk, valamint a twitter üzenetek megjelenítése. A projekt sikeresen, remek visszajelzésekkel zárult.

Webdesign

A webdesign alapját a meglévő vállalati arculat adta, a tervezés során kiemelt cél volt, hogy a megjelenés letisztult legyen. A struktúra kialakításánál figyelmet fordítottunk az egyszerű navigációra, így az érdeklődők könnyen és gyorsan eljutnak a hírekig, publikációkig, egyszerűen navigálhatnak és könnyedén megtalálják, amit keresnek.

Letisztult
Átlátható
Arculatba illő

Már a tervezés során is fontos volt, hogy mobilra optimalizált, reszponzív megoldásokat hozzunk létre. Ennek megfelően az egyszerű navigáció és a gyors információszerzés volt a kulcsszó. A frontend bármilyen felbontású kijelzőn, természetesen a felhasználói élményt előtérbe állítva működik.

Frontend fejlesztés

Webfejlesztés

A webfejlesztés WordPress keretrendszerben történt, ezáltal biztosítva a tartalomfeltöltés egyszerű kezelhetőségét és kényelmességét. Fontos kritérium volt, hogy a folyamatosan frissülő híreket és a releváns Twitter üzeneteket azonnal meg tudjuk jeleníteni a főoldalon, ezzel is támogatva a lehető leggyorsabb információ áramlást.
Látogasd meg az oldalt: ajccentraleurope.org

Mit mondanak ők?

Turai Barnabás Policy Officer, AJC CE Representative in Hungary

A Hrenko csapata már az első megkereséstől kezdve maximálisan koncentrált sajátos igényeinkre, ezért bizalommal kezdtük meg a közös munkát. A projekt során tanúsított profizmus, felkészültség és alaposság pedig végképp meggyőzött arról, hogy jól választottunk. A munkafolyamat közben végig támaszkodhattunk a Hrenko szakembereire, gyors kommunikációjukra, problémamegoldóképességükre és rugalmasságukra. Honlapunk végül maradéktalanul tükrözte elképzeléseinket, a Hrenko pedig gondoskodott arról, hogy csapatunk zökkenőmentesen kézbe vegye és használni is tudja. Maximálisan elégedettek vagyunk, reméljük, lesz még alkalmunk együtt dolgozni!

További projektjeink