Menü

Lambda Systeme

A LAMBDA SYSTEME Kft. Magyarország egyik legnagyobb építőipari termékeket forgalmazó cége. A 18 telephelyes országos hálózat megújult weboldalának elkészítése során arra törekedtünk, hogy az online felület visszatükrözze a cég által képviselt értéteket.

Tervezés és design

A LAMBDA neve a szakmában egyet jelent a korszerű építési megoldásokkal, a rugalmas ügyfélkezeléssel, valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadással az építőanyag kereskedelemben. Így kiemelten fontos volt számunkra, hogy a weboldalra érkező ügyfelek ugyanezt a kiszolgálást kapják az ajánlatkérési fázis során. 

A LAMBDA Kft. ügyfelei között egyaránt megtalálhatók az építőiparban jártas szakemberek, és magánszemélyek. Éppen ezért a tervezés során kiemelt hangsúlyt fektettünk a letisztult designra, hogy az átláthatóság az alkalmankénti vásárlókat is segítse a termékek áttekintésében.

Fejlesztés és felhasználói elmény

A site Laravel keretrendszerben készült. A felületen folyamatosan frissülő blogbejegyzésekkel találkozhatnak az ide látogatók, valamint a karrier oldalon az országos hálózat összes aktuálisan nyitott pozíciója megtekinthető. A LAMBDA SYTEME fő célja volt, hogy weboldala naprakész, időtálló és jól áttekinthető legyen, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy ezen törekvéseit megvalósíthattuk.

Látogass el az oldalra: 
lambda.hu

További projektjeink