Menü

CÉH

Magyarország építési-fejlesztési piacának meghatározó és kiváló mérnöki szereplőjeként a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. növekvő nemzetközi partnerségre és jelenlétre törekszik. Ehhez mi gyors átfutási idejű fejlesztői support szolgáltatással járulunk hozzá.

Informatikai partner

A CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. presztízsének megfelelően online felületein való megjelenésben is a jelen és a közeljövő digitális trendjeihez illeszkedik, professzionalizmust, stabilitást, szakértelmet, biztonságot közvetít a Laravel keretrendszerben működő oldalon keresztül, melynek fejlesztői supportját mi szolgáltatjuk.

Megbízható
Egyedi
Laravel

Az együttműködés célja, hogy a Laravel keretrendszerben működő website és az ennek hátterében fejlesztett, egyedi rendszer megbízhatóan operáljon és fejlődjön. Mindezt a magas szintű szakértelemmel bíró fejlesztő csapatunk folyamatos karbantartása és felügyelete alatt tudjuk garantálni.

Maximális megbízhatóság

Gyors SLA

Az üzlet digitális térbe való költözése óta a villámgyors reagálás még többet jelent, mint azelőtt. Professzionális Laravel szakértő csapatunk tudja ezt, ezért a feladatok leosztását dedikált project manager végzi, a feladatok átfutási idejét pedig igyekszünk a lehető legalacsonyabban tartani. Ennek köszönhetően a webes felületek hibamentesek és a tartalom mindig naprakész.

További projektjeink